Capricorn – compatibilități. Sufletul pereche și detalii despre felul în care se comportă Capricornul în relație

Capricorn compatibilitati
StirilePROTV

Capricornii sunt cunoscuți pentru caracterul lor practic, ambiția și etica puternică a muncii. Au o natură hotărâtă și răbdătoare, ceea ce le permite să depășească obstacolele și să își atingă obiectivele.  

Au un comportament rezervat și serios, dar pot fi, de asemenea, calzi și grijulii odată ce ajungi să îi cunoști.

Capricorn – compatibilități

Capricornii sunt conduși de ambițiile lor și au o înclinație naturală spre succes. Ei sunt dispuși să muncească din greu și să facă sacrificiile necesare pentru a-și atinge obiectivele.
Ei posedă un puternic simț al responsabilității și își asumă adesea roluri de conducere în viața profesională.

Dar și în viața personală și în relații sunt la fel de riguroși, corecți și pragmatici.

Compatibilitate Capricorn și Berbec

Amândoi iubesc să preia inițiativa în proiecte provocatoare și sunt perechea puternică ce nu va avea nicio problemă în a muta munții din loc atunci când sunt împreună.

Citește și
Sagetator compatibilitati
Săgetător - compatibilități, cine este sufletul pereche și cum se comportă într-o relație
Nu s-au omorât cu munca, dar au încasat lunar peste 7.000 de euro. Politicienii români cu activitate discretă în Parlamentul European

Dar modul de operare al Berbecului este să abordeze orice provocare cu viteză și furie, în timp ce Capricornul ar prefera să facă un pas practic pe rând. Dacă reușesc să își sincronizeze ritmul, vor fi de neoprit.

Compatibilitate Capricorn și Taur

Ambele semne preferă nu se grăbească pentru a-și atinge obiectivele și sunt cât se poate de cu picioarele pe pământ. Își vor petrece timpul liber făcând lucruri relaxante și utile sau lucrând cu sârguință pentru o intenție financiară.

Taurul poate fi un pic cam leneș pentru Capricorn, iar acesta din urmă poate fi un pic prea strict pentru Taur, dar, în general, se înțeleg într-un mod destul de inegalabil.

Compatibilitate Capricorn și Gemeni

Capricornul știe bine limitele și structurile, lucrând încet și constant până obiectivele și recunoașterea pe care le merită. Prin comparație, Gemenii, semnul de aer mutabil guvernat de zbuciumatul Mercur, vor să încerce să vadă și să facă toate lucrurile după bunul plac, iar un plan concret le sună ca o pedeapsă.

Dar această pereche poate funcționa dacă fac o incursiune în lumea interioară a celuilalt.

Compatibilitate Capricorn și Rac

Pragmatismul rece și serios al Capricornului se pretează la scopul lor final: să urce pe acel munte și să-și atingă cele mai mari aspirații, pas cu pas.

Guvernat de Luna emoțională, Racul, pe de altă parte, tinde să lase emoțiile să le alimenteze aspirațiile și acțiunile. Dar ambii sunt interesați să lucreze pentru a crea un parteneriat durabil și sigur, așa că, dacă sunt la fel de pregătiți pentru un angajament, vor găsi un teren comun.

Compatibilitate Capricorn și Leu

Capricornul și Leul sunt amândoi interesați să reușească în toate, dar au raționamente ușor diferite. Amândoi urmăresc să fie respectați și recunoscuți, dar Capricornul conservator o vrea din motive mai pragmatice, cum ar fi un portofoliu respectabil, iar Leul spectaculos tânjește după aplauze care să le alimenteze egoul.

Nevoile și prioritățile lor înnăscute s-ar putea să pară diferite fundamental, dar există, de asemenea, multe lucruri pe care se pot învăța unul de la celălalt.

Compatibilitate Capricorn și Fecioară

Ambele semne de pământ sunt ideale pentru a se ocupa de afaceri și, în timp ce Capricornul se străduiește să obțină respect și realizări recunoscute public, Fecioara - guvernată de Mercur, care adună informații - este fericită să se ocupe de detaliile de zi cu zi.

Sunt la fel de pragmatici, harnici și ancorați în realitate, ceea ce înseamnă că împreună pot construi ceva durabil și satisfăcător.

Compatibilitate Capricorn și Balanță

Amândoi sunt inițiatori înnăscuți, așa că respectă cu siguranță capacitatea celuilalt de a visa și de a da startul unor planuri de anvergură.

Amândoi se bucură să fie în centrul atenției datorită muncii lor asidue. Dar Capricornul poate fi mai tradițional, mai structurat și mai orientat spre menținerea controlului decât Balanța dezinvoltă.

Totuși, dacă lucrează pentru un scop comun, ar putea fi surprinși să constate că sunt mai sincronizați decât credeau inițial.

Compatibilitate Capricorn și Scorpion

Amândoi sunt hotărâți să fie recunoscuți, să realizeze lucruri și să obțină putere și influență. Au ceea ce le trebuie pentru a munci din greu și pentru a fi un cuplu puternic. Singura piedică este că adesea Capricornul vrea să pară rece și în control, în timp ce sentimentele înflăcărate ale Scorpionului, influențate de Marte, pot fi copleșitoare, așa că s-ar putea să fie nevoie ca fiecare dintre ei să se facă compromisuri pentru a fi pe aceeași lungime de undă din punct de vedere emoțional.

Compatibilitate Capricorn și Săgetător

Capricornul vrea fie întotdeauna în control, în timp ce Săgetătorul cu spirit liber vrea să facă mereu ce simte. Dar Capricornul ar putea să îl învețe câteva lucruri pe Săgetătorul înflăcărat, în timp ce acesta din urmă poate învăța să fie puțin mai chibzuit și pragmatic. Iubirea dintre cei doi îi poate face să devină perechea perfectă, dacă lucrează la asta.

Compatibilitate Capricorn și Capricorn

Vorbim despre un cuplu foarte puternic. Doi Capricorni vor fi într-o misiune constantă de a se realiza și de a se împinge unul pe celălalt mai departe.

La fel de tradiționali, conservatori și eleganți, vor face o impresie deosebită atunci când vor ieși ca pereche.

Singura problemă aici este că, cu ambele semne sunt atât de ocupate cu alte lucruri, încât ar putea fi greu să găsească timp pentru intimitate.

Compatibilitate Capricorn și Vărsător

Vărsătorul prioritizează umanitatea, comunitatea și ceea ce este mai bine pentru toată lumea în mod colectiv, în timp ce Capricornul este un pic mai concentrat pe asumarea provocărilor pe care le vede pe drumul său și pe o abordare tradițională.

În cazul în care Capricornul este dispus să lase Vărsătorul să-i arate frumusețea de a trăi liber și relaxat, iar Vărsătorul este deschis să învețe despre reguli și pragmatism, ei pot fi de fapt o pereche dinamică.

Compatibilitate Capricorn și Pești

Ambele semne se angajează să fie alături de persoanele la care țin într-un mod tradițional și sincer.

În timp ce Pești sunt visători care preferă escapismul în locul realității, Capricornul este adeptul pașilor lenți, constanți și pragmatici pentru a ajunge la scopul lor final. Chiar și așa, există multe lucruri pe care le pot învăța unul de la celălalt.

Capricornul poate să-și perfecționeze ochiul artistic, cu ajutorul partenerului, iar Peștii pot obține instrumentele necesare pentru a pune în practică visul pe care îl au, cu ajutorul unui partener Capricorn.

Capricorn – suflet pereche și cum se comportă într-o relație

Capricornii sunt unul dintre cele mai greu de înțeles semne zodiacale. Sunt foarte serioși în ceea ce privește obiectivele lor, iar cariera tinde să fie prioritatea numărul unu în viața lor.

În relații, nu sunt tocmai cei mai romantici sau afectuoși. De asemenea, nu sunt foarte buni la a-și exprima sentimentele. Cu toate acestea, atunci când sunt îndrăgostiți cu adevărat, te poți aștepta să vezi acțiuni la care nu te-ai fi așteptat niciodată din partea Capricornilor.

Le vei vedea simțul umorului deosebit, latura mai blândă, natura generoasă și inima grijulie pe care o posedă.

În plus, Capricornii iau dragostea foarte în serios. Ei sunt răbdători și vor avea nevoie de timp pentru a găsi un partener potrivit pentru căsătorie. În cele din urmă, în relații, ei sunt îngrijitori care își arată dragostea prin acte de serviciu. Le place să ajute prin ascultare și oferirea de sfaturi.

Sufletul pereche al unui Capricorn este Fecioara. În timp ce Fecioara se concentrează asupra detaliilor mărunte, Capricornul privește imaginea de ansamblu. Împreună pot crea o viziune bine conturată a tabloului întreg.

Fecioara, sufletul pereche al Capricornului, înțelege nevoia Capricornului de stabilitate emoțională. În timp ce, Capricornul aduce structură în viața Fecioarei.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Declarația momentului: ”Simona Halep rămâne suspendată pentru dopaj!”
NEWS ALERT Declarația momentului: ”Simona Halep rămâne suspendată pentru dopaj!”
Citește și...
Horoscop 9 iunie 2023, cu Neti Sandu. Poate o să descoperiți o sursă suplimentară de bani
Horoscop 9 iunie 2023, cu Neti Sandu. Poate o să descoperiți o sursă suplimentară de bani

Horoscop 9 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să ținem cont de ce simțim mai mult decât de ce gândim și o să atragem lucrurile de care avem nevoie.  

Săgetător - compatibilități, cine este sufletul pereche și cum se comportă într-o relație
Săgetător - compatibilități, cine este sufletul pereche și cum se comportă într-o relație

Săgetătorii sunt optimiști, iubitori de libertate, corecți, cinstiți și intelectuali. Sunt spontani și amuzanți, de obicei cu o mulțime de prieteni, și sunt poate cei mai buni oratori din zodiac (poate la egalitate cu Gemenii).  

Scorpion - compatibilități, cine este sufletul pereche și cum se comportă într-o relație
Scorpion - compatibilități, cine este sufletul pereche și cum se comportă într-o relație

Scorpionii sunt cunoscuți pentru natura lor pasională și pentru faptul că au un nivel de determinare și concentrare care este adesea neegalat de celelalte semne zodiacale.  

Horoscop 8 iunie 2023, cu Neti Sandu. Poate luați o decizie referitoare la căsătoria voastră și nu va fi deloc ușor
Horoscop 8 iunie 2023, cu Neti Sandu. Poate luați o decizie referitoare la căsătoria voastră și nu va fi deloc ușor

Horoscop 8 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi a deciziilor. O să facem un bilanț ca să știm ce mai avem de făcut până la punctul terminus al unui proiect și să ne gândim ce vom face în continuare.  

Recomandări
Ministerul Apărării britanic, lovit de un atac cibernetic de amploare. Se prespune că în spatele atacului ar fi China
Ministerul Apărării britanic, lovit de un atac cibernetic de amploare. Se prespune că în spatele atacului ar fi China

Statul chinez a piratat Ministerul Apărării din Marea Britanie, iar parlamentarii vor fi informați despre o încălcare masivă a datelor care implică instituția, vizând personalul de serviciu, a relatat, luni, Sky News.

Vladimir Putin își începe oficial cel de-al cincilea mandat de președinte al Rusiei. Promisiunea făcută la Kremlin | VIDEO
Vladimir Putin își începe oficial cel de-al cincilea mandat de președinte al Rusiei. Promisiunea făcută la Kremlin | VIDEO

Vladimir Putin a preluat, marţi, funcţia de preşedinte al Rusiei pentru a cincea oară, iar ceremonia solemnă a avut loc la Kremlin.

Furtuni puternice lovesc România. Cod galben de ploi torențiale, grindină și descărcări electrice în 25 de județe. HARTĂ
Furtuni puternice lovesc România. Cod galben de ploi torențiale, grindină și descărcări electrice în 25 de județe. HARTĂ

Meteorologii au emis, marţi, o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, pentru 25 de judeţe, până aproape de miezul nopţii. Vor cădea şi 40 de litri de apă pe metru pătrat.