Cantitate uriașă de droguri descoperită în Dolj. Doi spanioli au fost arestați

Dată publicare: 29-03-2021 16:24
Dată actualizare: 29-03-2021 18:45


Cannabis

O cultură de cannabis cu peste 700 de plante, totalizând peste 100 de kilograme, a fost descoperită într-o comună doljeană, iar doi spanioli, care întreţineau această cultură, au fost arestaţi preventiv.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Craiova, au făcut, în 26 martie, două percheziţii în comuna doljeană Brădeşti, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

"Astfel, a fost identificată o plantaţie indoor de cannabis, dotată cu sisteme de iluminare, încălzire şi irigare, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă, printre care şi 708 plante de cannabis, totalizând 103,5 kilograme de masă vegetală şi 19,5 kilograme inflorescenţe de cannabis verde”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că, în urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit faptul că un bărbat şi o femeie, cetăţeni spanioli, s-ar fi ocupat de întreţinerea culturii de cannabis.

Cei doi au fost prinşi în Piteşti, în 27 martie. Ei au fost reţinuţi iniţial pentru 24 de ore, iar apoi au fost prezentaţi Tribunalului Dolj care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO