Calul maltratat gasit la marginea Constantei, ingrijit de medicii veterinari. Chinurile la care a fost supus bietul animal


Ultimul update: Joi 08 Septembrie 2016 06:59
Data publicarii: Luni 05 Septembrie 2016 17:32
Categorie: Stiri actuale

Scene greu de privit la marginea Constantei. Un cal maltratat si apoi infometat a fost lasat sa moara pe un camp de la marginea orasului.

Norocul a facut ca mai multi tineri care treceau prin zona au sunat la numarul de urgenta 112. Animalul a fost dus la microrezervatia din Constanta, unde medicii veterinari se straduiesc sa ii salveze viata.

Calul are mai putin de 4 ani, spun medicii veterinari de la microrezervatie. Este o femela care cel mai probabil a nascut cel putin o data pana acum. Un lucru este clar: a fost un animal chinuit de stapan. A fost muncit pana la ultima picatura de energie, nu a primit hrana si nici macar apa si a fost batut cu bestialitate dovada ranile pe care le are pe corp.

De exemplu, atunci cand i s-a rupt o potcoava stapanii au inlocuit-o cu una improvizata dintr-o bucata de cauciuc. Iapa s-a ales cu rani grave si pentru ca nu se mai putea folosi de picioare ca sa traga la caruta s-a fortat si s-a ales cu fracturi la mandibula. Nu a primit mancare sau apa cu zilele si cand nu s-a mai putut ridica de pe asfalt a fost lasata sa moara la marginea orasului.

Imaginile, greu de privi, sunt dovada clara ca aceasta iapa a fost chinuita! A fost muncita, are numeroase urme de lovituri si este deshidratata.

Iapa a fost gasita la marginea unui camp din Constanta de mai multi tineri care au sunat la 112. Animalul a ajuns la Complexul muzeal de stiinte ale naturii din Constanta.

Politistii nu au reusit sa dea de urma stapanului acestui animal. Acesta risca sa fie acuzat de cruzime fata de animale, dar si ani de inchisoare.

Scene greu de privit la marginea Constantei. Un cal batut si subnutrit a fost abandonat. FOTO
Panica in traficul din Braila, dupa ce un cal a scapat si fugit pe strada cu caruta dupa el. Trei masini au fost avariate
VIDEO PROTVPLUS.RO