Bugetarii, scoși cu forța la mitingul PSD, susține PNL. Cum au fost verificați

Ultima actualizare: 12-04-2019 20:04
Acuzații PNL la adresa organizatorilor mitingului PSD de la Craiova
Pro TV

Preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, afirmă că angajaţii din societăţile şi regiile controlate de primării şi beneficiarii de ajutor social "au primit ordin" să participe la mitingul PSD de la Craiova.

Stoica susţine că senatorul Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj, "a dat ordin" să fie scoşi bugetarii la miting, informează Agerpres.

"Craiova este acum sub un adevărat asalt alb gândit şi organizat de PSD Dolj. După ce Claudiu Manda a anunţat ieri cu surle şi trâmbiţe furtul unor primari cu care vrea să oprească prăbuşirea în sondaje a PSD, astăzi el a recidivat şi a pregătit un miting mamut menit a intimida craiovenii care au curaj să gândească altfel decât PSD. Pentru a atinge acest deziderat, el a dat ordin ca toţi bugetarii, de la angajaţii la regii până la educatoarele din grădiniţe, să fie scoşi cu forţa la mitingul de azi", se arată în comunicatul preşedintelui PNL Dolj.

Liberalul susţine că bugetarii trebuie să dovedească prezenţa la mitingul PSD prin postarea unor fotografii pe site-uri de socializare.

"Primarii care au fost racolaţi joi de PSD au normă de oameni pe care trebuie să îi aducă la întâlnirea cu Dragnea. În Dolj sunt peste 12.000 de oameni care beneficiază de ajutorul social, oameni pe care primarii PSD îi ţin captivi pentru a îi folosi ca masă de manevră. În plus, toţi angajaţii din societăţile şi regiile controlate de primărie au primit ordin să fie vineri prezenţi. Directorii îi obligă să îşi facă selfie şi să-l posteze pe facebook pentru a-i verifica astfel că sunt prezenţi. Ce se întâmplă acum în Craiova aminteşte de anii comunismului, dar un comunism pus în practică beneficiind de tehnologie modernă", mai afirmă Ştefan Stoica, potrivit comunicatului citat.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO