Bătrână de 83 de ani, tâlhărită de două ori într-o săptămână. De frică, prima dată nu s-a dus la Poliție

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Necaz mare pentru o bătrână de 83 de ani, singură pe lume, din judeţul Neamţ. Sărmana femeie a fost tâlhărită de două ori într-o săptămână şi a rămas fără toţi banii din casă, o mie de lei.

De frică, prima dată nu a spus nimănui ce a păţit, însă a doua oară şi-a făcut curaj şi s-a dus la poliţie. În scurt timp, suspecţii, un bărbat şi o femeie, au fost prinşi. Acum se află în arestul poliţiei din Neamţ, cercetaţi pentru tâlhărie calificată.

Bătrâna de 83 de ani locuieşte singură, după ce soţul i-a murit în urmă cu câţiva ani. Casa femeii este într-o zonă izolată, în câmp, iar cel mai probabil, acest lucru le-a atras atenţia tâlharilor. Biata bătrână povesteşte că cei doi indivizi au bătut-o şi i-au luat toţi banii.

Ana Sarghi, victimă: "Au intrat peste mine şi mi-au sucit mâinile şi m-au zgâriat toată. Mi-au dat pumni în spate uite toată tremur. Două duminici au venit. Mi-au luat tot. Haine mâncare. Îi cunosc dacă îi văd, nu-s mascaţi. El m-a ţinut şi ea m-a bătut. După ce m-au rănit au răscolit tot e ca la nebuni în casă, tot a răscolit."

Vecinii spun că femeia stă la marginea satului şi este o ţintă sigură pentru răufăcători.

Criminaliştii au ridicat probe şi au reuşit să dea de urma suspecţilor.

Robert Costan, IJP Neamţ: ”Poliţiştii au identificat şi ulterior reţinut cele 2 persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată în persoana unui tânăr de 25 de ani din judeţul Neamţ şi o tânără de 23 de ani din judeţul Bacău.”

Cei doi tâlhari au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă între 3 şi 10 ani de închisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO