Barbatul din Mogosoaia care si-a ucis fosta nevasta, gasit spanzurat intr-o comuna de langa Bucuresti, dupa 15 ore de cautari


Ultimul update: Duminica 21 Septembrie 2014 07:19
Data publicarii: Joi 18 Septembrie 2014 14:42
Categorie: Stiri Socante
Barbatul din Mogosoaia, care si-a injunghiat fosta...
Barbatul din Mogosoaia care si-a ucis fosta nevast...

Barbatul din Mogosoaia, care si-a injunghiat fosta sotie, furios ca nu-i mai dadea nicio sansa, nu va raspunde in fata legii. Individul nu si-a asumat pacatul si si-a luat zilele.

Dupa ce l-au cautat toata noaptea, politistii au fost anuntati in zori, de un pescar, ca principalul suspect s-a spanzurat la marginea unui lac. Anchetatorii au gasit intr-o masina parcata in apropiere si arma crimei. Povestea in sine este plina de elemente revoltatoare. Biata femeie, obtinuse un ordin de restrictie, pe numele criminalului, care s-a dovedit a fi doar o hartie de arunat la cos.

George si Lili au fost casatoriti 20 de ani. S-au iubit mult spun apropiatii, insa violenta barbatului a facut-o pe sotia lui sa se indeparteze. "Era gelos si i-a zis, o batea mereu si ii spunea ca sa se intoarca si ea nu a mai vrut, daca nu mai se intelegea, n-a mai vrut", au povestit cunoscutii.

Lili a divortat acum o jumatate de an. George ar fi incercat sa repare relatia si a dus-o la Paris. Lili insa nu a dorit sa continue ba mai mult a obtinut un ordin de restrictie pentru ca se simtea hartuita.

Hartia emisa de judecatorie nu l-a tinut la distanta pe individ. Miercuri seara, a pandit-o iar cand Lili a ramas singura in dispensarul din Mogosoaia a intrat peste ea.

Paramedicii sositi la fata locului nu au reusit sa o slaveze. Ranile provocate de agresor s-au dovedit mortale. George a fugit ca un las apoi, i-a dat un mesaj fiului sau prin care l-a anuntat ca i-a ucis mama si ca isi va incheia si el socotelile cu viata. Baiatul, a sperat ca nimic nu este adevarat.

"In timp ce anchetatorii il cautau peste tot in oras, barbatul a venit cu masina pe langa acest lac, a oprit acolo in zona aceea plina de stufaris unde se afla acum anchetatorii, apoi s-a dus sub acest pod si si-a pus capat zilelor", a relatat Daniel Nitoiu, corespondent Pro TV.

"L-am vazut acolo, am crezut ca isi face nevoile, am observat dupa un timp ca nu se misca si am strigat la el. Parea ca sta sprijinit, eu nu am vazut de aici franghia" a povestit cel care l-a gasit. Pescarul a anuntat imediat politia.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO