Au scapat cu viata dupa ce masina lor a fost lovita de tren, la Arad. Martori: Aveau muzica data tare si nu au auzit sirena

23-05-2016 22:28

Trei tineri din Arad au fost la un pas de moarte, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren Interregio. Soferul autoturismului sustine ca semnalele acustice nu ar fi fost active, dar martorii il contrazic.

Acestia spun ca din automobil muzica se auzea foarte tare, motiv pentru care conducatorul nu ar fi auzit trenul si nu a oprit la trecerea de cale ferata. In urma impactului violent, unul dintre pasageri a ajuns in stare grava la spital.

Accidentul a avut loc in cartierul Micalaca din Arad. Masina in care se aflau tinerii, doi de 26 de ani si unul de 23, a fost lovita de un tren Interregio, care circula pe ruta Brasov-Curtici.

"Norocul lor a fost ca viteza este de 120 pe segmentul asta si am avut galben la prevestitor si am redus viteza sa opresc la semnalul de intrare care e pe oprit" - spune mecanicul de locomotiva.

"Cand am ajuns la mijloc, nu am auzit bariera deloc. Am vazut ca trenul venea spre mine. Daca opream, ma prindea la mijloc", spune soferul masinii.

Martorii spun insa ca din autoturism se auzea muzica, la un volum destul de mare, si de aceea soferul nu ar fi oprit la trecerea de cale ferata.

Unul dintre tinerii aflati in masina a ajuns la spital, in stare destul de grava. Intre timp, politistii au inceput ancheta pentru a stabili cum s-a produs accidentul si cine este vinovat.

Tags: accidente, tren, arad,


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26