Au aprins aragazul ca sa isi preparea cafeaua si explozia s-a produs. Cei doi batrani din Prahova au ajuns la spital

25-03-2015 12:32


Experienta dureroasa pentru doi batrani, sot si sotie, din Prahova. Aragazul din bucatarie le-a explodat in fata in momentul in care au vrut sa aprinda focul ca sa isi prepare cafeaua.

Femeia a ajuns la spital cu arsuri de gradul 2, iar barbatul, care era la distanta de cativa metri de ea, a scapat cu rani mai usoare. 

 Explozia s-a produs in jurul orei 9 dimineata, intr-o gospodarie din localitatea Gornet Cuib. Proprietarii, un barbat de 75 de ani si sotia lui de 69 de ani, erau in bucatarie. Femeia fost cea care a incercat sa aprinda un ochi al arazului dar, nu se stie din ce motiv, dispozitivul a explodat.

Din fericire, deflagratia nu a fost urmata si de un incendiu. Totusi, suflul exploziei le-a provcat rani celor doi batrani care, insa, nu le pun vietile in pericol.

Incidentul este anchetat de o echipa formata din politisti, pompieri si specialistii de la firma de distributie a gazelor. Au constatat pana acum ca deflagratia a fost cauzata de o acumulare de gaze dar nu se stie deocamdata sursa acestei acumulari. 

Tags: explozie, gaze,

VIDEO PROTVPLUS.RO