Aproximativ 500 de motociclisti s-au adunat intr-un mars al tacerii, in memoria politistului mort. Oamenii vor raspunsuri

Dată publicare: 25-10-2015 07:35
Dată actualizare: 28-10-2015 07:28


GALERIE FOTO. In timp ce ancheta mortii politistului de 28 de ani este in plina desfasurare, aproximativ 500 de motociclisti s-au adunat sambata seara la locul tragediei, intr-un mars al tacerii.

In semn de respect pentru cel care a pierit in misiune, au aprins lumanari langa groapa in care a cazut agentul de la Rutiera. Oamenii asteapta raspunsuri din partea autoritatilor si vor sa se faca dreptate.

Strada Stirbei Voda din Capitala a fost ocupata sambata seara de motociclisti.

Motociclist: "Sustinem un simbol."
Reporter: "Din solidaritate pentru motociclistul care a murit in accident?"
Motociclist: "Si pentru el si pentru noi toti."

Oamenii au aprins lumanari langa groapa in care a cazut marti seara agentul de la Brigada Rutiera, care, ulterior, a murit la spital.

Moartea acestui baiat de 28 de ani, in timpul misiunii pe care o indeplinea, reprezinta pentru oamenii de rand cel putin la fel de mult cat a reprezentat pentru presedintele Iohannis, care l-a decorat post mortem pe politist sau poate a insemnat la fel de mult cat pentru Gabriel Oprea, ministrul de Interne care l-a avansat post mortem pe politistul care ii deschidea calea coloanei oficiale.

De patru zile, oamenii asteapta raspunsuri in Romania.

Motociclist: "S-a schimbat legea a doua zi. Gropile s-au astupat. Din cate stiam, pe momentul anchetei nu trebuie sa se schimbe nimic, mai ales sa astupe o groapa in care a murit un om."

Motociclist: "Am venit in primul rand in memoria unui prieten, unui om foarte frumos, care din pacate a patit ce a patit si in al doilea rand pentru a incerca cumva a atrage atentia asupra musamalizarii situatiei."

Motociclista: "Am mai venit si in alte dati, pentru ca murim pe strazi, pentru ca trebuie sa se vada chestia asta, pentru ca trebuie sa avem grija si noi cum mergem si sa aiba si ceilalti participanti la trafic grija de noi, pentru ca nu trebuie sa mergem in conditii improprii si pentru ca suntem uniti."

Marsul tacerii, organizat de motociclisti, a durat aproximativ o ora.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO