ANIMATIE GRAFICA. Un tanar a ramas fara un picior dupa ce a impins o masina ramasa in pana pe Soseaua de Centura a Capitalei

Ultima actualizare: 08-06-2014 07:07

Doi adolescenti de 14 si 15 ani au ajuns in stare grava la spital, dupa ce tatal unuia dintre ei i-a pus sa impinga masina ramasa in pana pe soseaua de centura a Capitalei.

Un sofer care venea din spate nu i-a observat si i-a lovit in plin. In urma impactului, cel mai mic dintre copii a ramas fara un picior, iar medicii fac eforturi sa i-l salveze pe celalalt.

Doi bucuresteni care au ramas fara benzina pe soseaua de centura a Capitalei au luat cea mai proasta decizie.

Politistii spun ca masina era impinsa de doi copii care se aflau in spatele autoturismului si de un adult in fata-stanga. Femeia era la volan. Ei voiau sa traverseze soseaua de centura si sa faca stanga pe o strada laterala. Cand au ajuns pe banda doi, din spate a venit o masina care i-a lovit in plin. Apoi vehiculul a fost proiectat din in a treia masina care venea din fata.

Cei doi baieti, care impingeau in spate, au fost raniti grav. Tatal unuia dintre ei sustine ca a crezut ca va fi observat de ceilalti soferi.

"De ce nu ati impins-o pe banda 1?
-Care banda?
-Pe cea din margine?
-Pai am fost si pe banda 1.
-Nu v-a fost frica totusi?
-Pai am pus semnalele luminoaseam zis ca ne vede", spune barbatul.

"Aveau semnalele luminoase aprinse?
-Nu.
-Ati franat?
-Da.
-Nu ati apucat sa ii evitati?
-Prea tarziu au intrat in fata. Erau vreo 10 metri, am tras dreapta de volan cat am putut", spune si soferul implicat in accident.

In momentul in care cei doi adolescenti au impins masina, e posibil sa fi obturat cu propriile lor corpuri stopurile autoturismului, asa s-ar explica de ce soferul care i-a lovit din spate nu le-a observat.

Unul dintre cei doi copii, in varsta de 15 ani, va ramane mutilat pe viata. 

"Traumatism cranio-cerebral nivel 0, soc hemoragic, amputatie de membru inferior stang si cvasi-amputatie de membru inferior drept", explica medicul Nicolae Opritescu

Medicii incearca sa-i salveze adolescentului celalalt picior.

"E crescut de o matusa, i-a murit tatal anul trecut si mama e in Italia la munca. Am inteles ca se intoarce diseara la el", spune o vecina.

Starea prietenului sau este mai buna. Politistii i-au deschis dosar penal femeii care se afla la volan si pe care o acuza de vatamare corporala grava.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO