Centrul comercial Băneasa Shopping City a fost evacuat sâmbătă în urma primirii unei alerte cu bombă.

Mai multe mașini ale Jandarmeriei și Poliției, dar și ale SRI s-au deplasat la fața locului în urma unui email anonim prin care a fost primită o amenințare cu bombă.

În urma verificărilor, echipele speciale nu au identificat nicio situație de pericol. 

Astăzi, 4 iunie 2022, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată de către o structură a Jandarmeriei, cu privire la faptul că o persoană a sesizat prezența unui dispozitiv periculos în incinta unui complex comercial din sectorul 1. S-a dispus evacuarea persoanelor aflate în interior, iar specialiștii pirotehnicieni efectuează verificări specifice.”, informează Biroul de presă al DGPMB.

În urma primirii unei alerte cu bombă, centrul comercial Băneasa Shopping City a fost imediat evacuat pentru a menține siguranța angajaților, chiriașilor și vizitatorilor săi. Precizăm că nu a avut loc niciun incident, situația fiind sub control, iar activitatea va fi reluată de îndată ce va fi posibil. Vom reveni cu mai multe amănunte în scurt timp. Ne cerem scuze pentru disconfortul și neplăcerile cauzate vizitatorilor Băneasa Shopping City.”, au transmis reprezentanții mall-ului.

Toate persoanele care se aflau în mall, au fost evacuate. 

La începutul acestui an, un apelant a anunțat la 112, în jurul orei 17:15, că a plasat o bombă în Mall Băneasa și apoi a închis.