"Am castigat 100.000 de lei, dar agentia de pariuri nu vrea sa imi dea banii". FOTO

bilet pariuri

Are peste 150 de bilete castigatoare la pariuri, in valoare totala de peste 100.000 de lei, insa agentia refuza sa ii dea acesti bani. Este cazul unui barbat din Constanta, care se considera nedreptatit.

Cu o saptamana in urma, mai exact pe 8 august, Ionut a pariat pe meciul din Europa League dintre NK Mura si Arsenal Kiev.

A mizat pe faptul ca gazdele se vor califica in faza urmatoare a competitiei, dupa ce partida din tur se incheiase 4-0 pe teren, dar cu victoria celor de la NK Mura, scor 3-0, la masa verde. Asta pentru ca ucrainienii au folosit un jucator care nu avea drept de joc.

Se pare insa ca agentia SUPERBET nu a tinut cont de rezultatul stabilit la masa verde atunci cand a afisat cotele pentru pariul "Cine merge mai departe", pentru ca in oferta, formatia Mura avea o cota de 80, desi meciul retur incepea de la scorul general de 3-0 pentru ea. Cu alte cuvinte, fiecare leu mizat pe calificarea echipei slovene le-ar fi adus pariorilor 80 de lei.

A primit $500.000 de la YouTube! Cum castigi bani cu acest site

Citește și
loto
O sansa din 363.000.000.000.000. Ce il face pe un francez sa fie cel mai norocos om in viata
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Evident, Ionut a fost constient ca NK Mura este favorita la calificare, avand in vedere scorul general, insa si-a asumat totusi riscul ca Arsenal Kiev sa intoarca rezultatul - la scorul de 0-3, meciul ar fi mers in prelungiri.

In plus, exista precedente in care echipa care a pierdut meciul tur la "masa verde" cu 3-0 a reusit sa se califice in urma returului. In doua dintre aceste cazuri sunt implicate echipe romanesti: Steaua - PSG (3-0 si 0-5) si Dinamo - Slovan Liberec (0-3 si 3-0, dinamovistii calificandu-se la penalty-uri).

Asa ca, spune el, a jucat acest meci pe mai mult de 150 de bilete, combinat cu alte evenimente sportive la care a intuit corect rezultatul. Iar cum in meciul retur, Arsenal a reusit o victorie doar cu 2-0, ar fi trebuit sa incaseze castigul respectiv. Insa SUPERBET refuza sa-i ii plateasca suma respectiva, pentru ca de la 80, cota pentru evenimentul respectiv a ajuns la 1, agentia invocand o prevedere a regulamentului. Altfel zis, castigul eventual al pariorului scade de 80 de ori.

CAZUL PE LARG, POVESTIT DE IONUT NEATA

In data de 08.08.2012 m-am prezentat la casa de pariuri sportive SUPERBET din Constanta pentru a paria pe meciul de fotbal MURA - ARSENAL KIEV.
Am facut mai multe bilete pe acest meci pe derivatia " Cine merge mai departe " impreuna cu alte meciuri. Joi dimineata intrand pe site-ul lor sa verific biletele online am vazut ca la acest tip de pariu " Cine merge mai departe " in loc de cota 80 cea scrisa negru pe alb pe bilet mi-a fost acordata cota 1 fara o motivatie. Ulterior casa de pariuri a trimis un comunicat public prin care a precizat ca pe oferta de pariere din agentie este un articol legat de modul de pariere la acest tip de pariu efectuat de mine total FALS deoarece acel articol aparut in oferta de pariere nu era scris in momentul cand am pariat miercuri 08.08.2012 ( am oferta de miercuri ) ci a aparut in oferta de joi ( 09.08.2012 ) . Acest articol din oferta nu are nici o valoare atat timp cat el nu se afla in Regulamentul de Functionare pentru Pariurile in Cota Fixa al Super Bet aprobat de Ministerul de Finante si in plus de asta articolul se referea la cazurile in care ambele meciuri ( tur/retur) NU s-au disputat ori in cazul meu ambele meciuri s-au disputat. Vineri 10.08.2012 ma prezint in agentia SUPERBET pentru a-mi ridica castigul de bilete aproximativ 100.000 RON numai ca surpriza in sistem meciul aparea ca nedisputat desi acest s-a jucat pe teren. Am mers acasa am trimis un e-mail celor de la SUPERBET si acestia mi-au raspuns dupa 4 zile invocand greseli de introducere a datelor in sistem . Biletele puse de mine nu sunt 1, 2 ci peste 150 de bilete ori in acest caz nu mai este vorba de o greseala ci este vorba de o ATRAGERE A CLIENTULUI SA JOACE PE O COTA de a paria si a pierde bani o PUBLICITATE INSELATOARE ce constituie infractiune prevazuta de articolul 265 pct I al legii nr.31 / 1990 precum si de legea 148 / 2000.
Mi s-a promis o suma de bani si apoi incearca sa se scuze fara nici un temei legal.
Comunicatul public lansat de SUPERBET, atașat și în acest e-mail, nu face altceva decât să dezinformeze opinia publica și sa jignească toți clienții Super Bet.
Au impresia ca noi, clienții Super Bet, avem un nivel intelectual submediocru și că putem fi duși de nas cu astfel de comunicate.

COMUNICATUL SUPERBET PRIVIND MECIUL NK MURA - ARSENAL KIEV SI RASPUNSUL LA RECLAMATIA DEPUSA DE IONUT NEATA

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
VIDEO.
VIDEO. "Bebe" da lovitura la pariuri. Talhareste trei tineri care tocmai castigasera 1.200 de lei

Hotilor incepe sa le placa haina Statului. Este si cazul unui recidivist, care s-a recomandat "de la Politie" si in felul acesta a reusit sa jefuiasca trei tineri ziua, pe lumina.

O sansa din 363.000.000.000.000. Ce il face pe un francez sa fie cel mai norocos om in viata
O sansa din 363.000.000.000.000. Ce il face pe un francez sa fie cel mai norocos om in viata

Un jucator la Loto, care a castigat echivalentul a 2,8 milioane de euro in 1996, a primit astazi un cec in valoare de 3.001.373 de euro. El a castigat la tragerea la sorti din 27 iulie, a anuntat publicatia La Française des Jeux.

Noroc incredibil sau stiinta? Cum sa castigi 2,6 mil.£ cu <b>mai putin de o lira </b>
Noroc incredibil sau stiinta? Cum sa castigi 2,6 mil.£ cu mai putin de o lira

Un functionar public din Marea Britanie a castigat 2,64 milioane de lire sterline, dupa ce a pariat 90 de penny intr-un cazinou online, potrivit Daily Mail.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

România are cea mai mică rată de imunizare împotriva HPV din UE, deși vaccinul e gratuit pentru fete și băieți
România are cea mai mică rată de imunizare împotriva HPV din UE, deși vaccinul e gratuit pentru fete și băieți

Dacă păstram ritmul actual vom avea nevoie de cel puțin 50 de ani de acum înainte pentru ca România să atingă rata de imunizare împotriva infecției cu HPV, recomandată de Organizația Mondială a Sănătății.