Alexandru Arsinel, pradat, din nou, de hoti. Vila artistului din 2 Mai a fost sparta de doua ori intr-o singura saptamana

30-11-2014 09:18

Alexandru Arsinel a fost din nou pradat de hoti. Vila artistului, aflata la malul marii, in localitatea 2 Mai, a fost sparta de doua ori intr-o saptamana.

Ultima lovitura a avut loc sambata seara, cand indivizi necunoscuti au intrat in locuinta actorului, de unde au plecat cu mai multe electrocasnice. Iar cu o seara inainte, hotii au furat vin si bere.

Discutie reporter-politist:

Reporter: "-Ce au furat?”
Politist: “-Niste bunuri din interior, atat”
Reporter: “-Valoare mare?”
Politist: “-Nu stim, identificam"

Alarma a fost data de femeia care are in grija casa lui Alexandru Arsinel, cand a vazut ca unul dintre geamuri este spart. In scurt timp, zona a fost impanzita de politisti.

Criminalistii fac acum cercetari si iau amprente din casa de vacanta a actorului Alexandru Arsinel. Se pare ca hotii au intrat odata cu lasarea intunericului si au furat obiecte electrocasnice, o masina de spalat si un frigider

Se pare ca hotii au patruns in curte printr-o gaura a gardului, dupa care au spart unul dintre geamurile locuintei si au intrat nestingheriti in casa.

La fata locului a fost adus si un caine de urma, mai ales ca trecusera doua seri de cand hotii au pradat si beciul resedintei de vacanta de unde au luat bere si vin.

Casa actorului din 2 mai a mai fost sparta de doua ori anul trecut, in ianuarie si in aprilie, iar hotii au furat tot bunuri electrocasnice. Pana acum nu au fost prinsi.

Localnicii cred ca vinovati sunt si proprietarii care nu isi iau suficiente masuri de siguranta.

"Iarna stau pe malul marii singure, nu stim cine are grija de ele. Sunt si firme care au grija, in rest, habar nu avem", povesteste un localnic.

Politistii au un cerc de suspecti si incearca sa ii identifice pe faptasi.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO