Adolescenta din Timisoara a mintit autoritatile in legatura cu violul la care a fost supusa. Care au fost motivele fetei

Dată publicare: 06-04-2016 16:20
Dată actualizare: 09-04-2016 07:02


O adolescenta din Timisoara, care a ajuns la spital saptamana trecuta si a povestit ca a fost violata intr-un parc din centrul orasului, a mintit de fapt autoritatile.

Dupa ce au stat de mai multe ori de vorba cu fata, dar si dupa ce au primit raportul medico-legal, politistii au stabilit ca a fost vorba despre un act sexual consimtit.

Politistii au reusit sa afle ca de fapt tanara de 15 ani a intretinut relatii sexuale chiar cu iubitul ei, in varsta de 17 ani, intr-un apartament din oras. Cei doi s-au speriat cand au vazut ca fata sangereaza abundent, asa ca au nascocit aceasta poveste, probabil in speranta ca parintii lor nu vor afla adevarul. In acea zi, fata a ajuns la spital, unde a fost ingrijita de medici. Apoi a povestit ca ar fi fost violata in Parcul Botanic din Timisoara si ca agresorul ar fi un barbat de 40-50 de ani, dar ca nu i-a retinut semnalmentele. Politistii nu au stabilit deocamdata daca fata va pati ceva pentru falsa alarmare.


VIDEO PROTVPLUS.RO