Acuzatii grave la IPJ Tulcea. Un barbat sustine ca a fost batut de un politist: "Mi-a spus ca el face legea in oras"

Dată publicare: 10-06-2014 09:47
Dată actualizare: 13-06-2014 06:59


Un barbat de 27 de ani din Tulcea aduce acuzatii grave unui politist din oras. El sustine a fost batut fara niciun motiv de agent, chiar in sectia de politie in care a fost adus dupa ce a spart geamul unui magazin.

Cu mana fracturata si cu mai multe vanatai, barbatul a depus plangere, iar colegii politistului au inceput o ancheta.

"Am coborat de pe scari de acolo si abia am reusit sa ajung aici. Nu puteam sa merg din cauza piciorului, ca ma durea de la lovituri. Am cazut jos, am lesinat si a venit ambulanta si m-a luat de aici de jos", a povestit tanarul.

Barbatul de 27 de ani a fost luat de medici chiar din fata sectiei de politie. El a ajuns acolo dupa ce agentii au fost chemati la un magazin din centrul municipiului Tulcea.

"Ne-am impiedicat de scarile magazinului si l-am atins cu piciorul si l-am spart. A venit politia sa ne legitimeze. La sectie au inceput sa ne loveasca"
, a povestit George Tulceanu.

Barbatul sustine ca agentul de politie nu a avut nicio explicatie pentru acest comportament: "Nu mi-a spus nimic decat ca el face legea in Tulcea. A dat in nestire cu bastonul. Dupa care m-a incuiat intr-o camera acolo si mi-a stins lumina aproximativ 45 de minute pana un prieten a sunat avocatul".

Echipajul de pe ambulanta l-a dus pe barbat la spital, pentru mai multe investigatii.

"Este mana fisurata. Aici a inceput fisura si s-a dus pana la oasele de langa deget", a spus medicii.

Apoi, tanarul si-a scos un certificat medico-legal, dar a depus si o plangere la politie.

"A depus o plangere ca ar fi fost agresat de politisti in cursul unor cercetari. Se fac verificari de catre serviciul specializat din cadrul inspectoratului si se va da solutia corespunzatoare", a declarat comisarul sef Neculai Cilichidreanu, IPJ Tulcea.

Daca agentul de politie va fi gasit vinovat, ar putea sa isi piarda locul de munca.


VIDEO PROTVPLUS.RO