Acum 25 de ani, medicii din Arad i-au spus ca fiica ei a murit de pneumonie. Facebook-ul a facut posibila reintalnirea lor

Ultima actualizare: 07-12-2014 07:15

Retelele de socializare mai rezolva un mister. O mama din Arad si-a regasit dupa 25 de ani fiica de care nu mai stia nimic. Fata care locuieste in Canada a venit de urgenta in tara.

Despartirea lor, inca invaluita in mister, s-a produs in 1990 cand, la doar cateva luni dupa nastere, Andreea a fost furata din spital. Acum, fata care locuieste in Canada a venit de urgenta in tara.

Andreea s-a nascut pe 16 noiembrie 1989 intr-o comuna din judetul Timis. In ianuarie 1990 pe cand era un bebelus s-a imbolnavit. Mama a dus-o la spital, la fel si pe surioara ei, in varsta de 4 ani.

Femeia s-a intors dupa fete, dar Andreea nu mai era. Medicii i-ar fi spus atunci ca a facut o forma severa de pneumonie si s-a stins.

Cocuta Buzatu, mama Andreei: "Le-am lasat acolo o vreme ca trebuia sa merg sa muncesc, altfel nu aveam paine. Cand m-am intors dupa fete numai pe Petronela am gasit-o, Andreea nu mai era. Mi-au zis ca a murit."

Femeia a incercat sa-i gaseasca trupul insa toate eforturile au fost in zadar. Nimeni nu stie cum a disparut Andreea. Cel mai pobabil, a fost furata.

Cert este ca fata a fost infiata de niste canadieni carora li s-a spus ca a fost abandonata.

Cocuta Buzatu, mama Andreei: "Eu nu m-am impacat cu ideea. Am stiut ca e in viata. Ca Dumnezeu are grija de ea. Si ne-am regasit pe Facebook."

Cele doua au devenit, fara sa stie ca sunt mama si fiica, prietene pe o pagina dedicata Romaniei. Au inceput sa discute intre ele folosind un program de traducere si, din aproape in aproape, valul unei povesti incredibile s-a dat la o parte.

Andreea Dawn, fiica femeii: "A fost emotionant pentru mine. Am stat si ne-am uitat una la alta, am plans. 25 de ani de intrebari. Toata viata am cautat si in cateva secunde a fost gata".

Andreea spune ca parintii ei adoptivi au incercat fara succes sa ii afle trecutul.

Andreea Dawn: "A fost ciudat. Parintii mei canadieni au venit in Romania la un an dupa ce m-au adoptat si au cautat certificatul meu de nastere si pe familia mea si nu au gasit nimic. Vreau sa stiu de ce doctorii au spus ca sunt moarta si daca mai sunt si alti copii in situatia mea."

Chiar si in ultima clipa viata le-a incercat pe cele doua. Abia intoarsa in tara, in casa parinteasca fata a fost victima unui accident stupid.

Ai ei au vrut sa aprinda focul, dar soba a explodat. Asa ca tanara a suferit arsuri. Nici macar acest ghinion nu poate sa ii umbreasca fericirea ca si-a regasit mama.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO