Accident vineri noapte pe Soseaua Colentina din Capitala. O florarie a fost distrusa si 2 barbati au avut nevoie de ingrijiri

Ultima actualizare: 08-11-2016 06:59

O florarie de pe Soseaua Colentina din Capitala a devenit vineri noapte parte din puzzle-ul unui accident rutier, in care doi oameni au fost raniti. Doua masini s-au ciocnit puternic si ambele au zburat in chioscul ticsit cu flori, pe care l-au distrus.

Noroc ca nu era niciun pieton in zona, spun martorii, care au urmarit uluiti scenele. Doua masini serios avariate, flori imprastiate peste tot si un chiosc distrus, cu geamurile facute tandari - asta a gasit proprietarul florariei cand a ajuns la fata locului. Barbatului nu i-a venit sa creada cand a vazut dezastrul.

Reporter: "Au fost victime?"
Proprietarul florariei: "Putin panicati cei din matizul asta, atata tot, mai mult nu pot sa va spun pentru ca nu stiu nimic."
Reporter: "A cui era floraria?"
Proprietarul florariei: "A mea, am venit de acasa."

Unul dintre soferi - au povestit martorii - nu ar fi acordat prioritate atunci cand a vrut sa intre pe soseaua Colentina si a fost lovit in plin de un autoturism. Impactul a fost atat de puternic incat ambele automobile au fost proiectate in florarie.

Martor: "Cel de la volan nu a fost roman, a fost arab sau chinez..."

Soferul care nu s-ar fi asigurat a fost ranit. De ingrijiri medicale a avut nevoie si pasagerul din masina lui.

Femeie: "E floraria nasei mele."
Reporter: "Stiti ce s-a intamplat cu victimele?"
Femeie: "Sunt la spital."

In celalalt autoturism erau trei persoane. Toate au scapat tefere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO