Accident terifiant in Brasov. Trei tineri au murit si alti doi au fost raniti, dupa ce masina lor s-a rupt in doua

22-03-2015 11:40


Trei tineri au murit si alti doi au fost raniti intr-un accident deosebit de violent, produs sambata noapte in Brasov.

Masina in care se aflau cu totii s-a izbit cu viteza de un stap si s-a rupt in doua, aruncand victimele pe sosea. Cei trei pasageri care stateau pe bancheta din spate, doi baieti si o fata, au murit pe loc. Soferul si tanara din dreapta au ajuns la spital cu rani grave. Baiatul care se afla la volan are numai 19 ani si poate fi condamnat la 7 ani de inchisoare pentru ucidere din culpa.

Era 2 noaptea cand cei 5 tineri, niciunul mai mare de 23 de ani, goneau pe o sosea din Brasov. O secunda mai tarziu s-au derulat scene de groaza. Masina s-a lovit de un stalp din beton, s-a rupt la propriu in doua bucati, de la mijloc, iar trupurile celor 5 au fost aruncate in aer si s-au oprit pe sosea.

Masina s-a izbit de un stalp si pur si simplu s-a rupt in doua. Partea din fata s-a oprit intr-un copac, iar cealalta jumatate a masinii a zburat la 15 metri de locul impactului si a rupt un gard.

"Nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului si autoturismul condus de el a intrat in coliziune cu un stalp de iluminat", a spus Liviu Naghi, IPJ Brasov.

Dupa impact, inimile celor 3 pasageri care se aflau pe bancheta din spate, doi baieti de 23 de ani si o fata de 19 ani, s-au oprit brusc. Pe ceilalti doi, soferul de 19 ani si o fata de 18 ani, soarta i-a crutat.

"Pacientii au fost adusi cu trauma craniana. Ambii pacienti sunt pacienti tineri, in varsta de 18 si 19 ani. In afara traumei craniene aveau unul dintre ei multiple escoriatii pe tot corpul, iar celalalt o contuzie forte la coapsa cu un hematom de coapsa", a spus Ioana Chitea, UPU Brasov.

In locul in care s-a produs tragedia prietenii victimelor au adus lumanari si flori. "Era o fata foarte buna. Nu stiu absolut nimic, doar asta am aflat. Am ramas fara cuvinte", a spus o prietena a fetei decedate.

Baiatul care conducea are 19 ani si luase permisul de conducere la inceputul lunii. El este cercetat pentru ucidere din culpa si risca pana la 7 ani de inchisoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO