Circulatie blocata in Capitala. Un metrou s-a defectat la statia Tineretului si un accident a blocat tramvaiele in Militari

Ultima actualizare: 01-12-2014 06:57

Circulatia tramvaielor liniei 41 este blocata, vineri, in ambele sensuri, dupa ce in Pasajul Lujerului a avut loc o tamponare intre doua masini, iar unul dintre acestea a ajuns pe linie.

In urma accidentului, un barbat aflat intr-unul dintre cele doua autoturisme a fost ranit usor, fiind transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Circulatia tramvaielor liniei 41 a fost blocata mai intai pe sensul de mers dinspre Lujerului spre Bulevardul Timisoara, apoi si pe celalalt sens.

De asemenea, este blocata si banda de circulatie spre Bulevardul Timisoara. Purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, Brandusa Raeceanu, a declarat, pentru Mediafax, ca circulatia tramvaielor este blocata de la ora 07.55, din cauza ca una dintre masinile implicate in accident s-a rasturnat pe linie, pe sensul de mers spre Ghencea.

Brandusa Raeceanu a precizat ca, pentru preluarea calatorilor, a fost introdusa linia naveta de autobuze 641, care va ramane in circulatie pana cand traficul pe linia de tramvai va fi deblocat.

Politistii urmeaza sa stabileasca in ce conditiile s-a produs accidentului si care dintre cei doi soferi este vinovat.

Blocaj la metrou din cauza unei defectiuni

Circulatia a fost intrerupta la metrou, vineri dimineata, timp de aproximativ 30 de minute, in urma unei defectiuni produse la o garnitura de tren care se afla in statia Tineretului, ceea ce a dus la aglomerarea mai multor statii.

Potrivit reprezentantilor Metrorex, defectiunea s-a produs la un tren bombardier, in statia Tineretului, iar din acest motiv a trebuit sa stationeze mai bine de 20 de minute.

"Calatorii au fost informati in tren si in statii. Circulatia a fost reluata, insa este in continuare aglomeratie", au precizat reprezentantii Metrorex.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO