Accident grav în Parcul IOR din Capitală. Un polițist local a lovit cu mașina 2 femei care stăteau pe bancă

Ultima actualizare: 01-09-2021 12:21

Un accident grav a avut loc luni seară în Parcul IOR din Capitală.

Un polițist local a lovit cu mașina două femei care stăteau pe o bancă.

Omul legii conducea un vehicul electric care a intrat în dotarea Poliției Locale pentru a patrula prin parcurile bucureștene.

Potrivit martorilor, șoferul ar fi încurcat pedalele și ar fi apăsat accelarația în locul frânei.

Acesta este locul în care s-a petrecut accidentul la doar câțiva metri distanță de locul de joacă și la 100 de metri de punctul de lucru al Poliției Locale. Potrivit martorilor, totul s-a petrecut în jurul orei 19:00, când parcul era plin de copii. Poliția a închis perimetrul pentru a efectua cercetările.

Cele două femei, în vârstă de 46 de ani, respectiv 33, erau pe bancă în momentul în care polițistul local le-ar fi lovit cu un vehicul electric de patrulare.

Martor: ”Am auzit un țipăt în urma unei lovituri. Tot parcul s-a întors. Erau două femei la sol, căzute, le-a lovit mașinuța de poliție, care patrula prin parc.”

Imediat, la fața locului, și-au făcut apariția polițiștii și ambulanțele.

Diana Sarcă, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei: ”Conducătorul vehiculului, un bărbat, angajat al Poliției Locale Sector 3, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.”

Martorii susțin că incidentul s-ar fi petrecut pentru că polițistul local ar fi călcat accelerația în loc de frână. Colegii acestuia s-au ferit să facă declarații.

În urma incidentului o femeie s-ar fi ales cu o rană la picior, iar cealaltă a fost rănită la coloană. Victimele au fost transportate la spital.

Polițistul local s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO