Accident grav în Dâmbovița. Cinci oameni au fost răniți după ce mașinile în care se aflau s-au izbit frontal

Ultima actualizare: 13-07-2020 10:22

Cinci oameni au fost răniți, pe un drum din județul Dâmbovița, după ce mașinile în care se aflau s-au izbit frontal.

Patru dintre victime sunt membri unei fanfare, și se îndreptau către o înmormântare, unde erau așteptați să acompanieze cortegiul funerar.

Într-o curbă însă, șoferul ar fi intrat pe contrasens și a lovit în plin o camionetă.

Accidentul a avut loc în comuna Bilciureşti din judeţul Dâmboviţa. Bărbatul de 56 de ani, aflat la volanul autoturismului în care se mai aflau trei pasageri, ar fi pierdut controlul într-o curbă, şi a pătruns pe sensul opus, de unde venea o camionetă. Şoferul camionetei, de 49 de ani, susţine că a tras cât a putut de volan să evite impactul, dar nu a reuşit.

Mihai Gogu - şoferul camionetei: "Venea o maşină care se ducea la înmormântare şi eu voiam să ies la DN, a venit cu viteză foarte mare, am tras dreapta, dar n-am putut să evit. Erau grav răniţi? Da, se grăbeau să ajungă la o înmormântare să cânte, are o fanfară".

În loc să cânte la înmormântare, membrii fanfarei au ajuns la spital.

Răzvan Ezaru – purtător de cuvânt pompieri Corneşti: "Am fost solicitaţi la un accident rutier între un autoturism şi o autoutilitară. În urma accidentului au rezultat cinci victime, toate conştiente."

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite – patru din autoturism şi un pasager din camionetă. Din cauză că suferiseră răni grave, doi dintre răniţi au fost preluaţi de echipajele de la ambulanţă şi transportaţi la un spital din Capitală. Celelalte trei victime au ajuns la spitalul judeţean din Târgovişte, unde au rămas în grija medicilor. Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească exact la finalizarea cercetărilor cine se face vinovat de producerea accidentului.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!