Accident grav in apropiere de Bucuresti, dupa ce o caruta a aparut brusc in fata unei motociclete. Doi oameni au fost raniti

Ultima actualizare: 25-09-2014 00:17

O caruta care nu avea ce sa caute pe un drum national si o motocicleta s-au ciocnit puternic in apropiere de padurea Vlasia, pe DN71, ce leaga Targoviste de Bucuresti.

In urma impactului, si barbatul din atelaj, si motociclistul, au ajuns la spital.

Din cauza accidentelor numeroase petrecute in zona, autoritatile au inscris soseaua pe lista celor cu risc ridicat si au propus construirea unui sens giratoriu, in speranta ca se va circula cu mai multa atentie.

Motociclistul, in varsta de 30 de ani, plecase din Bucuresti si intentiona sa ajunga la casa lui de vacanta din Pucioasa, judetul Dambovita.

Martorii povestesc ca barbatul care se afla in caruta a vrut sa traverseze drumul de la padure spre sat, n-a reusit sa faca manevra, iar motociclistul l-a lovit in plin.

Atat motociclistul, cat si carutasul, au fost transportati la spital. Amandoi sunt in afara oricarui pericol, spun medicii.

Ionut Mincu, prietenul motociclistului: "Venind incoace am observat motocicleta facuta praf. Astia sunt inconstienti cu carutele..."

"Sunt tot felul de impedimente pe care le intalnim in trafic, dar trebuie sa fi atent si trebuie sa te protejezi", spune alt motociclist.

Pe de alta parte, localnicii sustin ca in zona se circula cu viteza. "Nu se vede niciun pic de frana. Daca circula cu 70 - 80 km/ora, cat e limita, o redresa. A venit cu viteza mare, frontal", spune barbatul.

Carutasul este cercetat acum pentru vatamare corporala din culpa.

Pe portiunea de drum unde s-a petrecut accidentul au loc frecvent evenimente rutiere grave si majoritatea au drept cauza principala viteza, spun politistii. De aceea, autoritatile au inaintat un proiect pentru contruirea unui sens giratoriu, care sa-i oblige pe soferi sa nu mai apese atat de puternic pedala de acceleratie.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO