37 de persoane au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara dupa ce au participat la o nunta in Alba


Ultimul update: Joi 03 August 2017 16:29
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2017 13:14
Categorie: Stiri actuale
ambulanta

37 de persoane au ajuns la spital, duminica, dupa ce au participat la o nunta la un local din Vintu de Jos, judetul Alba, medicii suspectand ca au facut toxiinfectie alimentara din cauza alimentelor de la petrecere.

Directia de Sanatate Publica Alba a anuntat, duminica, printr-un comunicat de presa, ca 37 de persoane au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia, dupa ce au participat la o nunta, acuzand probleme digestive, iar 9 dintre ele au ramas internate.

Potrivit sursei citate, pacientii au participat la o nunta la un local din Vintu de Jos, in total la petrecere luand parte 154 de persoane.

Medicii suspecteaza ca nuntasii s-au intoxicat alimentar cu mancarea servita la petrecere.

"In acest caz, conform procedurilor, compartimentul de control efectueaza verificarea conditiilor igienico-sanitare, precum si recoltarea de probe din alimentele preparate, iar compartimentul de epidemiologie face ancheta epidemiologica a pacientilor internati in spital. Rezultatele controalelor vor fi date publicitatii”, precizeaza DSP Alba.

Nuntasii care au ajuns la spital cu diferite probleme digestive povestesc ca gustarea calda a fost cu probleme si doar cei care au mancat din al doilea fel de mancare au inceput sa se simta rau.

Sursa: News.ro

13 copii au ajuns la spital dupa ce au luat masa la o vila din Mangalia. Ce au descoperit apoi inspectorii in bucatarie
Bucatar contaminat cu salmonella, motivul pentru care mirii si 86 de nuntasi au ajuns la spital. Masurile luate de autoritati
VIDEO PROTVPLUS.RO