"112? Am un sarpe in masina". Un bucurestean a gasit o reptila de o jumatate de metru in automobil

Ultima actualizare: 02-10-2012 12:46

Cum poti sa iti strici definitiv o dimineata insorita? Mai simplu decat ati crede. Vrei sa te urci in masina si constati ca un sarpe a facut asta, inaintea ta. Suna bulversant, dar a patit-o un bucurestean, care a avut un astfel de ghinion.

Privit initial ca un nebun, omul a alertat toate autoritatile. Dupa doua ore in care au momit-o, inclusiv cu lapte cald, reptila veninoasa a iesit singura din caroserie.

Florin Nedelcu a simtit ca i se scurge sangele din vene cand a vazut ca prin masina lui se plimba linistit un sarpe. Cu vocea tremuranda, a sunat la Politia Animalelor.

Usor neincrezatori, mai ales intr-o zi in care din cauza caldurii, multi pot vedea lucruri inexistente, cei de la Politia Animalelor au venit totusi sa vada ce a patit omul.

Problema a fost ca sarpele fasnet putea fi oriunde: in masina, pe sub scaune sau chiar sub caroserie.

Incet-incet, strada s-a umplut de lume, iar intrusul tot nu s-a aratat. Asa ca in disperare de cauza, cu acceptul proprietarului, inspectorii au inceput sa desfaca autoturismul pe bucati.

La un moment dat, politistii au zarit ceva ce parea a fi coada sarpelui. S-au entuziasmat inutil, pentru ca si-au dat seama repede ca nu pot sa il inhate. Asa ca in disperare de cauza, au dus automobilul la service, sa il verifice un tinichigiu.

Satul probabil de zgomot, musafirul care a speriat atata lume a iesit singur la lumina.

Exemplarul are mai putin de 30 de centimetri si este dintr-o specie veninoasa. Cu alte cuvinte, proprietarul masinii a avut toate motivele sa se teama. Reptila i-a fost incredintata unui crescator.

VIDEO. S-a trezit cu un sarpe in casa. Reptila cu sange rece, retinuta pentru violare de domiciliu

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO