Imagini SOCANTE filmate la McDonalds. Ce au patit doua femei dupa ce i-au dat o palma casierului

Dată publicare: 15-10-2011 08:42
Dată actualizare: 27-09-2012 23:21


bataie la Mc

Intr-un clip postat pe YouTube apare o bataie cum rar s-a vazut intr-unul dintre cele mai mari lanturi de magazine fast-food. Doua cliente nervoase sar peste tejghea si regreta apoi momentul.

Din ciclul: "Ce-ai mancat in ultima vreme de la McDonalds? O bataie sora cu moartea si un HappyMeal!" astazi va prezentam un filmulet care celor sensibili le poate parea socant. 

Imaginile sunt dure si au fost surprinse de cineva care a sesizat o cearta la casa unuia dintre restaurantele McDonalds din Manhattan, SUA, scrie DNAinfo.

Doua cliente iritate sar la bataie spre unul dintre casieri. In momentul respectiv acesta fuge in bucatarie si, in momentul cand cele doua femei furioase ajung in dreptul masinariei de prajit cartofi, barbatul iese cu o bara de metal in mana si imparte lovituri ambelor femei.

Clientii restaurantului au strigat la casier sa inceteze, iar alti angajati au incercat sa intervina. O inregistrare video il prezinta pe casier lovindu-le pe femei de zece ori in timp ce acestea erau intinse pe podea. Acesta se oprea, dar relua loviturile de fiecare data cand femeile incercau sa se ridice.

Politia a preluat cazul si s-a aflat ca omul nu era un simplu cetatean in legitima aparate, ci unul care facuse vreo 10 ani de puscarie pentru crima. 

Barbatul se numeste Rayon McIntosh si are 31 de ani, iar in urma acestei ispravi s-a ales cu inca doua condamnari.

Cele doua femei au ajus la spital cu rani urate si au fost si ele acuzate de incalcarea proprietatii, tulburarea linistii si amenintare.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO