Ultimele cuvinte ale lui Amy Winehouse catre tatal ei, inainte de a muri

Ultima actualizare: 01-05-2012 03:57
Amy Winehouse

La mai putin de 2 luni dupa moartea tragica a cantaretei Amy Winehouse, tatal ei si-a adunat puterile s-o evoce in public pe regretata lui fiica.

Mitch Winehouse a vorbit despre fundatia creata in numele lui Amy si menita sa-i ajute pe tinerii dependenti de droguri sau alcool.

Amy Winehouse ar fi implinit miercuri 28 de ani. Momentul este marcat si prin lansarea unui duet inregistrat de artista, in luna martie, cu muzicianul de jazz Tony Bennett.

Pe Mitch Winehouse il podidesc lacrimile cand vorbeste despre fiica lui, pe care a iubit-o nespus. Intr-un interviu acordat postului CNN, el a povestit emotionat cum in ajunul mortii ei fulgeratoare, Amy l-a sunat la fel de tonica si afectuoasa ca intotdeauna.

"Tati, am gasit o cutie cu poze in care apar bunica si tatal tau", i-ar fi spus Amy la telefon.

Mitch Winehouse recunoaste ca a facut tot ce i-a stat in putinta s-o desparta pe Amy de sotul ei Blake, a carui influenta nefasta a atras-o pe artista in patima drogurilor si a alcoolului.

Sofer de taxi din vocatie si traditie de familie, Micth Winehouse spune ca va continua sa practice aceasta meserie, dar numai de placere. Pentru ca: "Amy ne-a lasat o avere care face din noi o familie instarita. Nu mai avem de ce sa ne facem griji".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO