Madonna a dat-o in febra adoptiilor!

Ultima actualizare: 14-06-2012 20:46
madonna

Artista a declarat ca s-ar putea sa mai adopte un copil din Malawi, una din cele mai sarace tari din Africa, in ciuda controverselor existente in jurul adoptiei lui David, originar din aceasta tara.


Criticii au acuzat acuzat guvernul tarii africane pentru emiterea unor legi care le interzic cetatenilor nerezidenti sa adopte copii din Malawi, o tara puternic afectata de epidemia de SIDA, dupa ce Madonna l-a adoptat pe David Banda, in urma cu cativa ani.

Tribunalul din Malawi a aprobat adoptia lui David in urma cu un an. Madonna a declarat ca aceste controverse legate de cazul adoptiei in care a fost implicata au fost destul de greu de suportat, insa este foarte bucuroasa ca reusita ei va deschide calea mai multor adoptii in Malawi.

Madonna a inceput procesul de adoptie in 2006, pe cand David avea doar 13 luni, dupa ce mama lui murise, iar tatal lui il plasase intr-un orfelinat. Ea a declarat ca doreste sa isi creasca fiul adoptiv in asa fel incat David sa pastreze legatura cu tara lui natala.

Madonna a spus ca recentul ei divort de regizorul britanic de film Guy Ritchie nu il va priva pe copil de prezenta niciunuia dintre parinti. Madonna si Guy Ritchie si-au anuntat despartirea in octombrie 2008, iar divortul s-a finalizat pe 9 ianuarie, marcand sfarsitul unui mariaj care a durat opt ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO