Lica, Paul Lica! Cantaret, sofer de camion si blogger! VEZI VIDEO!

09-12-2009 00:00


La inceput, a fost Tarzan de la volan, deschizatorul de drumuri. El a fost cel care a demonstrat ca in fiecare sofer de camion sau TIR exista un artist. A urmat apoi "Pavarotti". Iar azi ne mandrim si cu Paul Lica - sofer de camion, cantaret si blogger.

 

Numele sau de scena este cum nu se poate mai inspirat: Paul Lica de la Roman - insa nu ne-am lamurit daca Roman reprezinta locul nasterii sau marca autocamionului pe care il conduce. Sau amandoua! Suntem convinsi insa ca prietenii ii spun "Paulica"!

Piesa sa de debut se intituleaza "Sunt sofer de camion", iar versul de rezistenta este "Hai, hai, gagico, hai, urca in masina, ce mai stai!". Dar nu vrem sa va stricam bucuria de a descoperi singuri aceasta capodopera a muzicii populare. Asta si pentru ca dictia interpretului ne cam joaca feste si n-am vrea sa facem vreo eroare.

Ar mai fi de spus ca Paul de la Roman are si un blog, pentru a-si promova melodiile, dar si pentru a dialoga cu fanii pe care suntem siguri ca deja ii are. La mai mare!
 

VIDEO PROTVPLUS.RO