Faithless, in studioul ProFM DANCE!


Ultimul update: Duminica 04 Martie 2012 01:17
Data publicarii: Luni 25 August 2008 01:00
Categorie: Stiri Mondene
Faithless

Imediat ce au ajuns la Bucuresti, Faithless - Maxi Jazz si Sister Bliss -s-au indreptat direct spre studioul ProFM DANCE unde DJ-ita Oana Tache ii astepta pregatita cu o lunga lista de intrebari.

Ascultatorii ProFM DANCE au aflat in exclusivitate amanunte despre viata de familie a celor doi, hobby-uri, noul album Faithless si show-ul pe care cei doi l-au pregatit in cadrul evenimentului Bucharest City Challenge 2008.

"Ne face placere sa revenim in Romania deoarece lumea stie sa se distreze. Show-ul de la Bucuresti este unul special deoarece amandoi ne aflam pe scena in calitate de Dj si nu de trupa", declara Maxi Jazz.

Intrebata cum reuseste sa se imparta intre muzica si faptul ca este mama, Sister Bliss povesteste "sigur ca nu le pot face pe amandoua in acelasi timp dar reusesc sa jonglez intre mama si artist. Acum nu suntem in turneu si am o perioada mai lejera asa ca ma bucur cat pot de mult de faptul ca sunt mamica."

Cei care au ratat intalnirea cu Faithless de pe 89,5 FM au sansa sa asculte din nou www.profmdance.ro interviul realizat de Oana Tache.

Enjoy the Beat of Bucharest with ProFM DANCE!

Sursa: Pro Tv

VIDEO PROTVPLUS.RO