Depeche Mode canta din nou in Romania


Ultimul update: Luni 28 Mai 2012 09:50
Data publicarii: Luni 06 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Depeche Mode

Fanii care nu i-au vazut acum doi ani la concertul sustinut pe Stadionul National Lia Manoliu din Bucuresti sau cei care doresc sa ii mai asculte o data au ocazia in primavara aceasta.

Conform MTV, Depeche Mode va concerta pe 16 mai in Parcul Izvor.

Formatia a anuntat, la Berlin, intr-o conferinta de presa, ca pregatesc un nou turneu mondial, "Tour of the Universe 2009", primul din cariera trupei care va include doar concerte de stadion.

Potrivit celor trei membri ai trupei, turneul va cuprinde 28 de orase din 22 de tari.

Depeche Mode a fost fondat in Anglia, in 1980 de Dave Gahan (voce), Martin Gore (clape, chitara, voce, compozitor principal dupa 1981), Andrew Fletcher (clape secundare) si Vince Clarke (clape). In prezent, Gahan, Gore şi Fletcher apar ca trio.

Cu o cariera de 28 de ani, o multime de momente tensionate, pauze de creatie si 11 albume vandute in peste 75 de milioane de exemplare in toata lumea, Depeche Mode s-a impus decisiv in istoria muzicii. Trupa lucreaza la un nou material, care va fi lansat in aprilie 2009.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti vor fi puse in vanzare incepand cu 27 octombrie. Citeste mai multe despre acest eveniment pe MTV.

Sursa: MTV

Domingo a cantat la ruinele mayase
Concerte si artisti de exceptie la Toamna muzicala clujeana
Dr. Alban si Jennifer Rush au cantat la Sibiu
Concerte si artisti de exceptie la Toamna muzicala clujeana
Dr. Alban si Jennifer Rush au cantat la Sibiu
VIDEO PROTVPLUS.RO