Andra a dat premii la Radio InfoPro

31-10-2009 00:00


Cine-a cantat mai departe, a luat banii. La concursul de pe Radio Infopro s-a dat primul premiul suplimentar al saptamanii. Andra a fost vineri invitata lui DJ Tzurla la "Expresul de dimineata" si impreuna au stabilit cine este castigatorul.

"Canta mai departe" reincepe saptamina viitoare cu aceleasi premii: 200 de lei in fiecare zi, de luni pana joi, si un bonus de 4 ori mai mare vineri.

Andra i-a ascultat pe cei 4 castigatori ai primei saptamani de concurs. Aveau deja cate 200 de lei dupa ce fiecare a cantat continuarea unui hit romanesc al carui inceput l-a ascultat in direct, pe Radio InfoPro. Dintre ei, unul urma sa ia si premiul zilei de vineri.

Dupa ce a deliberat impreuna cu DJ Turla, Andra a anuntat castigatoarea. Angela din Poiana Campina, a luat inca 800 de lei, pentru ca a "Cantat mai departe".

Pe langa "misiunea" de jurizare pe care a îndeplinit-o cu succes, Andra a venit la Radio Info Pro cu noutati si muzica live. Ea a vorbit in premiera despre noul videoclip pe care il va filma pentru piesa "Colt de suflet", la care face un featuring cu Adi Cristescu, si a comentat stirile prezentate in emisiunea "Expresul de dimineata". 


 

VIDEO PROTVPLUS.RO