Anastacia vine in Romania!

Anastacia

Starul pop-rock Anastacia, alaturi de care am fredonat hit-uri precum I’m Outta Love, Paid my Dues, Cowboys & Kisses, Left Outside Alone sau Sick and Tired, va concerta in Romania pe 1 septembrie 2009.

Concertul, care face parte din turneul mondial Anastacia, va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti. Biletele se vor pune in vanzare in reteaua Diverta, la Magazinul Muzica, Sala Palatului, precum si online, pe bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro

In cadrul aceluiasi turneu, artista va urca pe scena si la St. Petersburg, Helsinki, Stockholm, Danemarca – Soenderborg, Antwerp, Amsterdam, Baden Baden, Hamburg, Dusseldorf, Frankfurt, Munhen, Londra, Cardiff, Birmingham, Irlanda, Manchester, Zurich, Verona, Lucca, Taormina, Roma, Graz, Praga, Madrid, Valencia, Guimaraes, Moscova, Bratislava, Luxemburg, Lisabona.

Anastacia s-a intors!

Look nou, sound nou, alta casa de discuri, alt management. De curand maritata, dar cu aceeasi voce puternica care a vandut pana acum peste 17 milioane de albume in Europa si Australia.

Citește și
Anastacia
Anastacia si-a mintit fanii ani de zile!
Nu s-au omorât cu munca, dar au încasat lunar peste 7.000 de euro. Politicienii români cu activitate discretă în Parlamentul European

Daca un lucru nu inspira putina teama, este probabil mult prea sigur pentru mine”, spune zambind micuta doamna cu voce mare. “Imi dau seama ca ma regasesc intr-un lucru atunci cand am emotii”. Si acum, aceste emotii se pare ca au fost constructive.”Sunt de-a dreptul incantata. Este placut sa stii ca inca ai sansa de a face tot ceea ce iti doresti. Daca vrei sa-ti traiesti viata, fa-o!”

Anastacia de astazi este total diferita de cea din 2005. Imaginea pe care si-o crease si care era reprezentativa pentru ea – cu ochelari – nu mai este de actualitate de la operatia cu laser pe care a urmat-o. ” Imi place ca oamenii nu ma mai recunosc acum. De-abia atunci cand incep sa cant, oamenii isi dau seama cine sunt. Este amuzant sa pun totul cap la cap si pana la urma sa redescopar si eu cine sunt. Sunt bucuroasa pentru ca am si prin aceasta schimbare de look sentimentul ca o iau de la capat”.

Pentru noul album, artista a colaborat cu nume de seama in industria muzicala: Rodney Jerkins (castigator Grammy), Guy Chambers (a colaborat cu Robbie Williams), Def Jam, Ne-Yo, Lester Mender (Shakira, Nelly Furtado Dido), JR Rotem (Rihanna, Lil Kim, Leona Lewis) si The Heavyweights (Missy Elliot, PussyCat Dolls)

Am denumit albumul “Heavy Rotation” pentru ca este o sintagma pe care o folosesc DJ-ii foarte mult”, explica Anastacia. “Pentru mine mai inseamna si ca viata poate fi dura, dar se pot intampla rasturnari de situatie. Mi se pare titlul perfect pentru aceasta perioada a vietii mele.” Acest album arata latura soft, tandra, mult mai feminina a Anastaciei.

Una dintre marile schimbari din viata sa este casatoria ce a avut loc anul trecut. Wayne Newton, sotul sau, era bodyguard-ul care trebuia sa o escorteze in Germania. “ Nu stiam ca ma uit in ochii viitorului meu sot. Nu aveam nici cea mai vaga idee!

Articol recomandat de sport.ro
Dinamo și FC U Craiova, cu un picior și jumătate în Liga 2! Cum se mai pot salva de la retrogradare
Dinamo și FC U Craiova, cu un picior și jumătate în Liga 2! Cum se mai pot salva de la retrogradare
Citește și...
Anastacia nu va fi niciodata mama!
Anastacia nu va fi niciodata mama!

Cantareata pop Anastacia nu vrea copii, ea fiind multumita sa ii creasca copii sotului ei.

Anastacia si-a mintit fanii ani de zile!
Anastacia si-a mintit fanii ani de zile!

Cantareata Anastacia a marturisit ca a mintit timp de mai bine de 10 ani in ceea ce priveste varsta sa reala.

Anastacia are o noua casă de discuri
Anastacia are o noua casă de discuri

Cunoscuta cântăreaţă, Anastacia a devenit membru al casei de discuri Universal Music, săptămâna trecută.

Recomandări
Israelul bombardează intens orașul Rafah, după ce Hamas a acceptat o propunere pentru un armistiţiu în Gaza. VIDEO
Israelul bombardează intens orașul Rafah, după ce Hamas a acceptat o propunere pentru un armistiţiu în Gaza. VIDEO

Armata israeliană efectuează luni seara bombardamente intense asupra estului oraşului Rafah, după anunţul Hamas că a acceptat o propunere înaintată de Egipt şi Qatar pentru un armistiţiu cu Israelul în Fâşia Gaza.

NATO, UE şi SUA condamnă exerciţiile nucleare
NATO, UE şi SUA condamnă exerciţiile nucleare "iresponsabile" ruseşti. Moscova speră să calmeze spiritele

NATO, UE şi SUA au calificat luni drept iresponsabile exerciţiile militare pentru folosirea unor arme nucleare tactice anunţate mai devreme de Moscova.

Intrarea în Uniunea Europeană a avut un efect spectaculos pentru România. Avem același nivel de trai ca al Ungariei
Intrarea în Uniunea Europeană a avut un efect spectaculos pentru România. Avem același nivel de trai ca al Ungariei

Intrarea în Uniunea Europeană a avut un efect spectaculos pentru România, dar şi pentru celelalte țări din Europa Centrală și de Est.