Horoscop zilnic, 5 august 2015. Fecioarele primesc o marire de salariu, iar Capricornii pot incepe o noua relatie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic cu Neti Sandu. O sa ne trezim cu tot felul de situatii pentru care trebuie sa gasim rapid o rezolvare si sa fim pe receptie, ca sansele de a reusi se vor tine scai de noi.

Vibratia zilei este 5 si spiritul de aventura pluteste in aer!

Horoscop 2015 LEU - Se poate sa primiti aprecieri din partea sefilor, or fi si ceva bani, proiecte noi si-o sa fiti si mai motivati sa munciti - cu devotament - de aici incolo. O sa va dati intalnire cu cineva de care depinde viitorul vostru in doi si veti lua o decizie importanta.

Horoscop 2015 FECIOARA - Posibila negociere pentru un salariu mai bun, niste inlesniri, sa aveti o zi libera, sau sa vi se dea o compensatie, bonuri valorice, diverse. E posibil sa luati niste bani, fie de la serviciu, fie de la cineva caruia i-oti fi imprumutat suma respectiva.

Horoscop 2015 BALANTA - Au loc niste schimbari la serviciu si e bine sa fiti pe faza, sa cereti un post mai bun sau bani in plus, oricum, sa profitati de ocazie, ca nu se stie cand mai apare alta. Poate va trebui sa faceti mai multe concesii decat de obicei, ca sa va fie bine in relatia de suflet, sa domine armonia.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Horoscop 2015 SCORPION - Un nou proiect incitant - la serviciu si poate va fi mai mult de lucru, dar vor fi si bani - ramane sa va luptati pentru un salariu consistent. Se poate sa prelungiti un contract si sa mergeti in paralel cu serviciul, ca sa castigati mai multi bani.

Horoscop 2015 SAGETATOR - Poate va interesati de o plecare in vacanta si faceti o rezervare la un hotel, o cabana, vedeti si pe care dintre prieteni ii puteti vizita prin locurile respective. Ar fi o sansa de a primi un bonus, o prima, sau un concediu platit, pentru felul in care ati lucrat in ultima vreme.

Horoscop 2015 CAPRICORN - O definitivare, o sa primiti o numire in functie, un act parafat, de vanzare-cumparare, si o sa stiti ce-aveti de facut de-acum incolo. E cineva care va da tarcoale si incepe sa va capteze interesul, mai ales daca sunteti de mai multa vreme singur, singurel.

Horoscop 2015 VARSATOR - Poate va da cineva un avans pentru ce veti munci sau primiti inapoi o datorie, cert e ca va puteti alege cu niste bani la care nu v-ati fi asteptat. Va trebui, poate, sa faceti niste analize medicale ca sa va recapatati starea de sanatate sau doar preventiv.

Horoscop 2015 PESTI - O sa cheltuiti niste bani ca sa puneti locuinta la punct, poate zugraviti, faceti reparatii, aduceti unele imbunatatiri de care sa se bucure toti ai vostri. Sunteti amatori de schimbare si poate incepeti cu locuinta, apoi vedeti ce faceti si cu serviciul, dupa care treceti la relatia de cuplu.

Horoscop 2015 BERBEC - Un examen, un interviu, o intalnire cu cineva care va rascoleste niste amintiri si vor fi emotii, dar care sa va ajute si nu sa va incurce. Cineva din strainatate va cheama, poate veti petrece macar un weekend alaturi de acea persoana careia ii duceti dorul.

Horoscop 2015 TAUR - E posibil sa primiti un ajutor din partea unei banci si o sa va puteti lua casa, masina sau sa faceti o nunta, un botez, pana la sfarsitul anului. O sa va bucurati de mai mult suport din partea fiintei iubite, iar timpul liber il veti petrece impreuna, nu ca pana acum.

Horoscop 2015 GEMENI - O sa fiti mai intelegatori fata de partenerii de afaceri, poate o sa renegociati un contract, veti face si deplasari impreuna, va duceti pe la team building-uri. Se poate sa va duceti la un interviu sau intrati in audienta la sefi sa cereti niste avantaje.

Horoscop 2015 RAC - E posibil sa faceti rost de niste bani in plus care o sa va ajunga pentru rate, facturi, sa mai dati o fuga pe la munte, la mare, sa va revigorati. Va asteapta cineva departe de casa si o sa faceti tot posibilul sa va dati intalnire pe undeva, prin tara sau prin lume.

Articol recomandat de sport.ro
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Citește și...
Cum ne influenteaza intrarea soarelui in zodia Leu. Horoscop cu Neti si Elena
Cum ne influenteaza intrarea soarelui in zodia Leu. Horoscop cu Neti si Elena

Afla de la Neti Sandu si Elena Lasconi ce ne rezerva astrele.

Recomandări
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja

Medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Decizia a fost luată de Coaliție după o ședință maraton, care a durat peste 14 ore. 

Kievul se mai și refuză. Statele NATO care nu vor să furnizeze Ucrainei arma pe care o cere cu insistență
Kievul se mai și refuză. Statele NATO care nu vor să furnizeze Ucrainei arma pe care o cere cu insistență

În așteptarea ajutorului american, Kievul face presiuni la nivel european pentru a obține sisteme de apărare anti-rachetă. Ucraina are nevoie urgentă de șapte astfel de baterii și, până acum, a obținut un angajament și multe promisiuni.

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund
Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund

Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna aprilie, la comanda News.ro.