HOROSCOP 2015. Neti Sandu prezinta previziunile pe 2015 pentru cei nascuti in zodia Taur

Ultima actualizare: 22-12-2014 07:04

In 2015, Taurii scapa de apasarea lui Saturn in casa parteneriala, insa, atentie, se mai intoarce pentru cateva vorbe. Dar, vor avea de castigat in plan familial si imobiliar.

Taurii trebuie sa se ocupe de casa... O sa mai cumparati cate ceva sau poate sa vindeti, sa schimbati. Deci, in 2015, aveti de castigat in plan familial, al casei, imobiliar. Poate strangeti bani pentru o locuinta sau incepeti sa construiti una.

Din august, se activeaza casa dragostei, a copiilor, a posibilitatii de a face altceva, ceva ce va place, poate un serviciu sau provocari care sa va stimuleze mai mult pe partea de creativitate. Din august si pana in 2016, fructificati tot ce se poate la capitolul "creativitate". Din mana voastra ies lucruri de mare consistenta, valoare.

Taurii trebuie sa aiba grija la dieta, alimentatie, caci Jupiter e in casa a 4-a, e casa stomacului. Trebuie sa aiba grija sa nu se enerveze, sistemul nervos nu trebuie neglijat.

Taurul se poate indragosti, poate avea copii si ar trebui sa aiba grija de sistemul cardiovascular. Pot avea si probleme cu coloana.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO