Horoscop zilnic 14 ianuarie 2016. Astazi, Capricornii isi repara relatiile sentimentale, iar Gemenii primesc niste bani

Ultimul update: Duminica 17 Ianuarie 2016 07:32
Data publicarii: Joi 14 Ianuarie 2016 09:18
Categorie: Horoscop

Horoscop zilnic, 14 ianuarie 2016. O sa avem prilejul sa reparam o munca pe care n-am facut-o ca lumea, o relatie pe care n-am luat-o in serios si am tratat-o cu superficialitate, vom primi si banii pe care-i meritam.

Horoscop 2015 CAPRICORN - Ati putea repara o relatie sentimentala, o casnicie, o sa va puteti intelege mult mai bine cu copiii daca mai schimbati cate ceva. O definitivare, luati bani, semnaturi, isi respecta cineva o promisiune si-o sa puteti avansa si cu afacerile si cu treburile personale, incepeti lucruri noi.

Horoscop 2015 VARSATOR - O sa dati dovada de o mai mare deschidere fata de partenerii de afaceri, colaboratori si o sa dati drumul unui proiect de valoare. Poate va pregatiti de o plecare la odihna, la schi, la distractie si puneti lucrurile la punct pana diseara, sa o luati de maine din loc.

Horoscop 2015 PESTI - Poate faceti ceva si pentru voi, va duceti la o sala de sport ,la un spa, gasiti voi o metoda sa refaceti potentialul. Se contureaza o suma de bani si o sa aveti pentru rate, facturi, chiar si pentru urgente si-o sa va puteti ingriji de sanatate, sa va luati medicamente.

Horoscop 2015 BERBEC - Va interesati de un credit bancar sau de o suplimentare, ca sa dati avansul pentru o casa, ori poate vreti sa va schimbati masina. Un demers la un notar sau intr-un birou de avocatura ca sa va puneti in ordine niste hartii, sa va cereti drepturile, sa legalizati o situatie.

Horoscop zilnic 12 ianuarie 2016. Astazi, Taurii gasesc o noua sursa de venit, iar Balantele recupereaza o mostenire

Horoscop 2015 TAUR - Relatia sentimentala poate deveni mai armonioasa cu conditia sa dati dovada de mai multa intelegere fata de partenerul de cuplu. Vi se face o oferta de lucru, poate vine chiar si din strainatate si o sa puneti in balanta sa vedeti ce e mai convenabil, in ce formula.

Horoscop 2015 GEMENI - E posibil sa va lasati sedusi, fascinati de cineva care va place asa cum sunteti si e nemaipomenit, e ideal asa. Or sa vina ceva bani din cei pe care trebuia sa-i luati anul trecut si o sa va faceti planurile de minivacanta, sa plecati cu ai vostri intr-o excursie, in special cu cei mici.

Horoscop 2015 RAC - Poate va invita cineva la un spectacol sau sa luati masa in oras, se-ntimpla ceva frumos, care sa va dea o stare buna. Se rezolva ceva pe care vi-l doreati cu ardoare, tine de suflet, de o relatie, poate de revenirea cuiva drag sau de venirea pe lume a unui copilas.

Horoscop 2015 LEU - O sa recuperati niste bani care n-au mai avut timp sa va intre in cont anul trecut si acoperiti cu ei golurile din godspodarie. E posibil sa vi se dea ceva in plus de lucru sau sa reparati ce s-a facut la repezeala si n-a fost bun si-o sa fie in regula abia acum.

Horoscop 2015 FECIOARA - O s-aveti o discutie intre patru ochi cu cineva care v-ar putea deveni partener de viata - vedeti cum puneti problema. Intrevedere cu cineva care vine cu o idee de afacere si o sa va puteti gandi pana cam pe 25 ianuarie si dupa aceea sa bateti palma dac-o fi si-o fi.

Horoscop 2015 BALANTA - Se poate sa vi se recunoasca un drept de proprietate si sa capatati alt statut, sa vi se deschida niste usi ferecate pana mai ieri. Se rezolva o problema cu casa si o sa va mutati sau va luati lucruri noi care sa sporeasca acasa confortul si or sa se bucure toti ai vostri.

Horoscop 2015 SCORPION - O sa va fie mult mai bine in relatia de cuplu daca mai treceti cu vederea unele mici tensiuni din relatie si nu le puneti la suflet. Posibila afacere la orizont, va puteti face un bun renume, sa lucrati poate si in particular ca sa castigati mai multi bani, s-aveti pentru rate, facturi si cheltuielile casei.

Horoscop 2015 SAGETATOR - O intalnire cu cineva de care va leaga niste amintiri care pot duce la refacerea unei casnicii sau a unei relatii sentimentale. O s-aveti de-a face cu niste autoritati, poate va duceti sa platiti niste impozite, taxe, sa legalizati un act, aveti de dat vreun examen sau o fi un proces.

Horoscop zilnic 13 ianuarie 2016. Astazi, Gemenii ar putea sa incaseze niste bani, iar Pestii se indragostesc

Horoscop zilnic 13 ianuarie 2016. Astazi, Gemenii ar putea sa incaseze niste bani, iar Pestii se indragostesc

Horoscop

Horoscop 23 februarie 2018. Zodia care va pune totul la bătaie pentru o promovare

Horoscop 22 februarie 2018. Probleme de sănătate pentru nativii acestor zodii

Horoscop 21 februarie 2018. Planuri noi în carieră și venituri în plus pentru această zodie

Horoscop 20 februarie 2018. Schimbări la locul de muncă pentru nativii acestei zodii

Horoscop 19 februarie 2018. Balanțele pot primi un cadou, o recompensă

Horoscop 18 februarie 2018. Astăzi, Taurii încep o perioadă bună pentru căsătorie

Horoscop

Horoscop 17 februarie 2017. Peștii vor fi răsfățați de partenerul de cuplu

Horoscop 16 februarie 2018. Zodia care va avea o surpriză sentimentală

Horoscop 15 februarie 2018: Zodia care ar putea primi o proprietate

Horoscop 14 februarie 2018. Zodia care va avansa în carieră

Horoscop 13 februarie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

Horoscop 12 februarie 2018. Zodia care ar trebui să ceară o mărire de salariu