Horoscop 8 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Taurii vor primi o cerere în căsătorie

Ultima actualizare: 08-12-2019 09:15

O zi cu mult neprevăzut. E bine să ne ghidăm după instinct să vedem ce alegem şi o să mai primim ajutor şi din partea celor dragi.

 

Vibraţia zilei este 8 şi ne paşte riscul să cheltuim mai mult decât ne-am propus.

Horoscop 8 decembrie 2019 SĂGETĂTOR

E cineva care e pe urmele voastre şi vrea să vă cucerească şi dacă n-aveţi companion de viaţă o să intraţi în jocul seducţiei. Apar noutăţi - veşti, oameni care vă schimbă în bine starea de spirit şi o să aveţi chef de plimbare, de mers în vizite, pe la evenimente să vă revigoraţi.

Horoscop 8 decembrie 2019 CAPRICORN

O atmosferă mult mai armonioasă în relaţia de cuplu şi o să puteţi spera la un trai fericit, să vă meargă bine în doi. Poate are loc o întrunire de familie şi o să vă strângeţi ca să discutaţi ce are fiecare de făcut în privinţa sărbătorilor, sau o fi altceva important de clarificat.

Horoscop 8 decembrie 2019 VĂRSĂTOR

O să vă asociaţi cu nişte oameni ca să daţi viaţa unei idei, să le fiţi de ajutor unor oameni care or să vă fie recunoscători. Se poate să luaţi parte la o competiţie, ori poate copiii voştri au concurs, un meci şi aveţi emoţii în ambele cazuri, mai des dacă va palpita inima pentru cei mici.

Horoscop 8 decembrie 2019 PEŞTI

Poate-o să cunoaşteţi lume nouă pe-acolo pe unde veţi ajunge şi o să vă daţi întâlnire în particular, să aveţi preocupări comune. O să puteţi da o fugă nu prea departe de casă şi să staţi la poveşti cu nişte rude sau prieteni şi o să şi fixaţi ce are de adus fiecare de Crăciun de anul nou.

Horoscop 8 decembrie 2019 BERBEC

Poate vă daţi întâlnire cu prietenii ca să practicaţi un sport, să vă duceţi la un târg, o expoziţie, la un concert să vă bucuraţi de timpul liber. Se pare c-aveţi mai multe întâlniri şi n-o să vreți să amânaţi nicuna, pentru că sunteţi dornici de socializare şi ar mai fi şi nişte interese la mijloc, să încropiţi nişte afaceri.

Horoscop 8 decembrie 2019 TAUR

Apare cineva care vă ia prin surprindere cu veştile, cu declaraţiile de dragoste şi poate se ajunge şi la căsătorie. Rudele, preietenii de prin ţară v-aşteaptă să le faceţi o vizită şi poate vă rupeţi două, trei ore s-ajungeţi pân-acolo şi s-aveţi timp să vă-ntoarceţi până la noapte.

Horoscop 8 decembrie 2019 GEMENI

Se poate să plecaţi în vizită la cineva din străinătate şi să staţi câteva zile pe-acolo, poate şi cu treabă, dar şi de plăcere. O să vă bucuraţi de sosirea cuiva care a lipsit o vreme şi speranţele pe care vi le-aţi pus în această persoană nu vor fi deşarte, o să puteţi fi împreună.

Horoscop 8 decembrie 2019 RAC

Întrevedere cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vă construiţi o relaţie care va fi de viitor, stabilă. Voi o să vă daţi întâlnire cu prietenii la o nuntă, un botez, dar se poate şi să fiţi împreună la preocupările de grup c-aveţi acelaşi hobby-uri.

Horoscop 8 decembrie 2019 LEU

Cineva care v-a făcut curte de la distanţă se-apropie şi o să vă cucerească, o să vedeţi cu felul de a fi şi o să petreceţi sărbătorile împreună. Se poate să aflaţi despre un job care v-ar aduce bani frumoşi în cont și o să vă consultaţi şi cu familia înainte de a lua decizia, şi o să trineti cont de părerea alor voştri.

Horoscop 8 decembrie 2019 FECIOARĂ

Se poate s-aveţi un motiv să faceţi o trataţie c-aveţi nevoie şi de o companie pe gustul vostru că să vă revigoraţi. Poate vă achitaţi de o obligaţie morală şi-i scoateţi pe nişte prieteni la o plimbare, în afara oraşului şi o să vă interesaţi şi de nişte rude care v-au rugat să le faceţi o vizită.

Horoscop 8 decembrie 2019 BALANŢĂ

Poate le faceţi o bucurie copiilor, să-i duceţi în parcul de distracţii, la jocuri de agrement să-şi consume energia acolo. O s-aveţi un motiv de bucurie, sunt oameni pe care nu i-aţi mai văzut de mult şi pe care o să-i reîntâlniţi la un party şi o să schimbaţi idei, numere de telefoane, să vă faceţi program şi de sărbători.

Horoscop 8 decembrie 2019 SCORPION

Viaţa voastră sentimentală se poate schimba-ntr-o clipă în bine şi să fiţi alături de fiinţa pe care o iubiţi cu tot devotamentul. O să vă faceţi un program încărcat, să profitaţi la maximum de timpul liber şi să descărcaţi tot stresul, să fiţi fresh de mâine la serviciu şi tot aşa pentru familie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO