Horoscop 5 aprilie 2018. Zodia care va anunța de sărbători că se va căsători

Ultimul update: Joi 05 Aprilie 2018 09:54
Data publicarii: Joi 05 Aprilie 2018 07:35
Categorie: Horoscop

E Joia mare, putem face multe lucruri bune şi pentru sufletul nostru şi pentru binele altora şi să fim în ton cu această joi a patimilor.

Vibraţia zilei este 5 şi să ne călcăm pe orgoliu ca să salvăm o relaţie.

BERBEC: Un gest de simpatie, de dragoste din partea unei persoane cu care o să vă-ntâlniţi după orele de program, şi viaţa sentimentală poate lua alt curs, unul fericit. Câştiguri, pot fi bani din urmă şi să însemne enorm pentru voi că o să cumpăraţi şi alimente şi cadouri ca să fie masa bogată de sărbători.

TAUR: E posibil să primiţi fie bani, fie nişte bonuri valorice, sau chiar produse care să vă recompenseze un efort, o muncă, sau or fi cadou de Paşte. O revedere cu nişte posibili parteneri de afaceri şi poate puneţi la cale un proiect pe care să-l lansaţi la apă după Paşte, dacă lucrurile se mişca în sensul dorit de voi.

GEMENI: Întrevedere cu cineva care vrea să lucraţi împreună şi decizia finală o puteţi lăsa pentru după sărbători. Se poate să vă fie aprobată o cerere de credit, sau de salariu în avans şi o s-aveţi suma necesară unor cumpărături en gros, c-aveţi musafiri zilele astea, de sărbători.

RAC: Un posibil surplus salarial, o recompensă pentru munca depusă în ultima vreme şi intră în calcul şi câştigul din colaborări. Aveţi ceva important de rezolvat, poate e un concurs, un meci, un examen la şcoală, ori este vorba despre legalizarea unui act şi o să se-ncheie totul cu succes.

LEU: Poate vă gândiţi să vă mai luaţi încă un serviciu măcar pe o perioadă limitată de timp să vă puteţi descurca mai bine cu cheltuielile. Vă mobilizaţi rapid, să rezolvaţi problemele familiei, să le faceţi pe plac, mai ales acum de sărbători, în special copiilor, dar o să primiţi şi voi semne de apreciere din partea lor.

FECIOARĂ: Relaţia sentimentală devine mai intensă, iar cei singuri îşi vor întâlni şi ei perechea cât de curând. Aţi putea deveni proprietari şi să începeţi o viaţă nouă, să vă aşezaţi la casa voastră, o să deveniţi părinţi, oricum, se vor schimba nişte lucruri care să v-aducă mulţumire sufletească.

BALANŢĂ: Din banii puşi de-o parte o să luaţi un cadou cu care vreţi să-l impresionaţi pe partener, să-i faceţi o surpriză de Paşte. O să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi o să faceţi şi un anunţ în zilele de sărbătoare, poate chiar în noaptea de Înviere - că vă căsătoriţi.

SCORPION: Cineva din străinătate va căuta şi poate vă cheamă acolo în vizită, dacă nu poate veni la voi, stabiliţi cum vă vedeţi. Se pare c-o să cădeţi la o înţelegere cu rudele cu care oţi fi avut de împărţit o proprietate şi e de presupus c-o să renunţaţi la un proces, dacă ajunseserăţi pân-acolo.

SĂGETĂTOR: Se poate să primiţi un cadou, să vă scoată cineva la o plimbare, la un spectacol, e un eveniment care să vă remonteze. Vă pot intra banii din salariu, dar şi alte sume pe care le-aşteptaţi mai demult şi o să vă faceţi planuri pentru cumpărături şi restul obligaţiilor de tot felul.

CAPRICORN: E posibil să primiţi o invitaţie specială pentru una din zilele de weekend la un eveniment festiv şi care o să vă pună în relaţie cu nişte oameni deosebiţi. Pare să fie o zi încărcată, e de lucru la serviciu, aveţi multe de făcut şi pe-acasă şi poate vă pregătiţi şi de plecare, dacă veţi petrece sărbătorile la rude, la prieteni.

VĂRSĂTOR: Se poate să mai luaţi şi câte ceva pentru casă, în afară de mâncare, să redecorați frumos interiorul zilele astea. Dacă nu vă presează cu răspunsul un angajator, îl puteţi amâna până spre jumătatea lunii, ca să nu mai fie mercur retrograd când o să semnaţi contractul.

PEŞTI: E cineva care va susţine în tot ce faceţi şi o să-i întoarceţi şi voi gestul cât de curând. Poate faceţi un drum la bancă să cereţi amânarea unei rate sau să cereţi o altă înlesnire, să treceţi cu bine de sărbători, după care o să vedeţi voi cum vă descurcaţi.

Horoscop 4 aprilie 2018. Planuri de vacanță de sărbători pentru nativii acestei zodii
Horoscop 4 aprilie 2018. Planuri de vacanță de sărbători pentru nativii acestei zodii
VIDEO PROTVPLUS.RO
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-l pe Santiago!
Isi iubeste copiii si sotia, si desi intotdeauna mai distant, nu si-a imaginat ca o va gasi pe aceasta in bratele unui alt barbat pe care-l credea prieten. Pe Santiago il cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Raquel
Pentru toti, viata ei parea perfecta. Nu si-a imaginat niciodata ca se va lovi de tradare, infidelitate sau ca va fi banuita de crima. Pe Raquel o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Carolina!
Destinul ei era sa fie mama, sotie, femeie de casa, insa o pasiune de nestapanit i-a dat viata peste cap. Pe Carolina o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
LA MARUTA
Mama Nadiei Comaneci, dezvaluiri despre fiica sa
Interviu exclusiv acordat de mama Nadiei Comaneci

05:35
LA MARUTA
Ana Maria Branza, noua medalie mondiala
Ana Maria Branza - Popescu a devenit vicecampioana la scrima in China

09:39
LA MARUTA
Mic dejun pe terenul lui Victor Hanescu
Victor Hanescu S-a schimbat viata mea de cand cu scoala de tenis

09:14
LA MARUTA
Simona Ruscu, mandra floare din Banat
Simona Ruscu: "Am 23 de ani și lucrez la un nou album."

06:12
DIVERTISMENT
UNSEEN – VIAȚA DE REPORTER
Dacă vrei să te faci reporter de știri, Ovidiu Oanță te sfătuiește să te gândești de două ori. Am petrecut o zi cu unul dintre cei mai buni corespondenți ai știrilor din România și ne-am convins și noi să vă transmitem același mesaj: mai gândiți-vă…

07:37
VORBESTE LUMEA
Verdict: Dana Budeanu 24 septembrie
Dana Budeanu pune vedetele la pamant! Ce verdict a dat vedetelor

23:04
GOSPODAR FARA PERECHE
EXCLUSIV: Cine sunt fetele care-l vor pe Sergiu?
Ce le face pe Angelica, Samira și Georgiana să fie făcute pentru Sergiu? Iubitoare de muzică, filme, tinere și plăcut impresionate de Sergiu, fetele sunt gata să dea tot ce-i mai bun ca să-i fure inima.

01:30
horoscop
Horoscop 24 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani
Horoscop 23 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă ce-i va schimba viitorul
Horoscop 22 septembrie 2018. Zodia care are cheltuieli mari azi
Horoscop 21 septembrie 2018. Cadouri, vești bune, dar și revederi emoționante
Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație
Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
horoscop
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
Horoscop 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă
Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani
Horoscop 13 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă extrem de avantajoasă