Horoscop 27 ianuarie 2021, cu Neti Sandu. Leii își schimbă locul de muncă

27-01-2021 07:35


Horoscop 27 ianuarie 2021, cu Neti Sandu. O să ne ocupăm serios de treburile de serviciu, dar n-o să lăsăm pe planul doi nici treburile personale pentru că vrem să ne meargă peste tot bine.

Vibrația zilei este nouă și o să ne ghideze intuiția să alegem ce e cel mai bine pentru noi. Rescrie în relații.

HOROSCOP 27 IANUARIE VĂRSĂTOR

 

O să puteți da o lovitură de imagine! Să scoateți pe piață ceva nou, care să vă aducă vizibilitate și colaborări bănoase și anul acesta și celălalt.

HOROSCOP 27 IANUARIE PEŞTI

 

Întrevedere cu cineva online, sau vorbiți la telefon despre un proiect care v-ar aduce stabilitate financiară – apar noutăți în sfera profesională.

HOROSCOP 27 IANUARIE BERBEC

 

Se poate să vă ajute cineva apropiat la treabă, și în general o să aveți parte de niște beneficii, pentru că și voi i-aţi ajutat pe mulți de-a lungul anilor.

HOROSCOP 27 IANUARIE TAUR

 

Vi se dau dau niște bani, poate pentru că ați muncit mai mult și mai bine decât alții și o să vă bucurați și de alte recompense din partea șefilor.

HOROSCOP 27 IANUARIE GEMENI

 

Poate aranjați o plecare cu treabă, în condiții de siguranță, dacă nu se poate rezolva altfel, prin telefon, sau delegând pe cineva din orașul respectiv .

HOROSCOP 27 IANUARIE RAC

 

O să apelați la bugetul special ca să plătiți o minivacanță undeva, sau poate dați drumul unei afaceri care să înghită bani la început.

HOROSCOP 27 IANUARIE LEU

 

Se poate să fiți în negocieri cu vreo doi angajatori. Și o să vedeți cu cine vă înțelegeți mai bine ca să bateți palma până la sfârșitul lunii.

HOROSCOP 27 IANUARIE FECIOARĂ

 

O să vă puteți dezvolta și voi o afacere și să luați banii, dar cu multă muncă, pentru că o să încercați să vă păstrați și serviciul.

HOROSCOP 27 IANUARIE BALANŢĂ

 

Reușită îmi planul comunicării cu partenerul de cuplu – nu s-a mai lăsat să treacă vorbele pe lângă voi fără să aveți o reacție de răspuns-prompt.

HOROSCOP 27 IANUARIE SCORPION

 

Poate vă apucați de niște treburi gospodărești ca să fie mai mult spațiu, schimbați și câteva dintre piesele de mobilier, dacă nu schimbați casa cu totul.

HOROSCOP 27 IANUARIE SĂGETĂTOR

 

Se poate să aveți multe de povestit online, poate v-ați înscris la niște cursuri, o fi ceva interactiv și va fi un bun exercițiu de comunicare.

HOROSCOP 27 IANUARIE CAPRICORN

 

O să munciți mai mult decât de obicei și o să fiți răsplătiți ca atare! E bine să luați în serios orice ofertă pe care o s-o primiți Înseamnă bani.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO