Horoscop 24 ianuarie 2021, cu Neti Sandu. Fecioarele își vor cumpăra o casă

24-01-2021 07:43


Horoscop 24 ianuarie, prezentat de Neti Sandu. Decizii astăzi. O să punem în balanţa lucrurile pe care ni le dorim și pe care nu, și-o să spunem ce alegem, ca să nu fie dubii.

Vibrația zilei este 6 și o să cultivăm armonia în viața noastră.

HOROSCOP 24 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR


Se poate să cumpărați ceva scump, fie pentru interiorul locuinței, fie pentru plimbare, mers la serviciu – o mașină de exemplu. O întâlnire decisivă, poate, cu cineva care vrea să fiți împreună și, până acum, ați oscilat . Vi se cere un răspuns și s-ar părea să îl dați.

HOROSCOP 24 IANUARIE 2021 PEŞTI


Poate luați o porție de respiro ca să vă antrenați, că v-o fi ajuns oboseala și nu vreți să vă îmbolnăviți. Se poate să aveți o intuiție cu privire la relația de cuplu și să știți cum ați putea-o repara, dacă s-au slăbit firele de legătură.

HOROSCOP 24 IANUARIE 2021 BERBEC


Poate să treceți în revistă obiectivele săptămânii viitoare și să vă canalizați energia înspre cel mai important proiect. Veţi face un drum în afara orașului, dar v-ați făcut și socoteala cât v-ar lua ca timp, să vă duceți și să vă întoarceți și vă dă cu minus, așa că regândiţi strategia.

HOROSCOP 24 IANUARIE 2021 TAUR


O să vă puteți etala în vreuna din rețelele de pe net, ca să vindeți ceva, sau ca să trageți niște parteneri de afaceri, colaboratori. Poate faceți comandă de ceva bun ca să mâncați cu ai voștri, dacă vreți să vă respectați și să nu mai gătiți – relax, că vine o săptămână cu obligații de tot felul.

HOROSCOP 24 IANUARIE 2021 GEMENI


O să vă bucurați de o veste bună, poate ieși vreun cadou la mijloc și o să vă revanșați față de niște oameni care vă iubesc. Vă puteți deplasa cu ușurință, numai să vreți, c-o să vorbiți diverse, atât cu prietenii, cât și cu un posibil partener de afaceri – care nu vrea să vă piardă.

HOROSCOP 24 IANUARIE 2021 RAC


O să vă economisiți în așa fel banii încât să vă ajungă și pentru cumpărături și pentru copii. Poate ieșiți la o plimbare, sau conversația va fi doar în video și o să vă puneți în temă cu ce se întâmplă în grupul vostru de prieteni că poate nu v-ați mai întâlnit demult.

HOROSCOP 24 IANUARIE 2021 LEU


Vi se propun niște colaborări, vă gândiți bine de tot ce să alegeți și alegeți măcar una care să vii se potrivească mănușă. Ați tot amânat o întâlnire cu cineva care vrea să fiți împreună, dar ați vrut să aveți certitudinea că nu vă înșelați asupra persoanei – că e cea hărăzită!

HOROSCOP 24 IANUARIE 2021 FECIOARĂ


Există un motiv de sărbătoare și o să pregătiți ceva pentru o tratație, măcar între voi ai casei. Se destinde atmosfera din relația de cuplu și o să vă faceți planuri de cumpărat o casă, ori să faceți alte lucruri care vă împlinesc sufletește, să fiți o familie.

HOROSCOP 24 IANUARIE 2021 BALANŢA


O să rezolvați chestiuni care au avut mult de așteptat și poate o să fie posibilă o revenire la grupul cu care ați colaborat cândva. O să vă bucurați de revenirea cuiva care a fost plecat, sau o să plecați voi să vă întâlniți cu cineva care locuiește departe.

HOROSCOP 24 IANUARIE 2021 SCORPION


Poate sărbătoriți ziua cuiva dintre ai voștri în familie și o să vă felicitați și cu prietenii la telefon, pe Zoom. Vi se propune o activitate în care v-ați putea desfășura frumos şi o să economisiţi astfel timpul să petreceți ore bune și cu familia, să nu vă simtă lipsa.

HOROSCOP 24 IANUARIE 2021 SĂGETĂTOR


Sunt niște rude care vor să puneți umărul la o activitate care i-ar scuti de un efort considerabil și o să fie bine pentru voi toți. O să vorbiți pe grup să organizați o excursie la munte, să-i duceți pe copii, măcar, dacă nu e indicat să meargă și toți părinții - doar o pereche.

HOROSCOP 24 IANUARIE 2021 CAPRICORN


Vă gândiți până mâine cu cine să colaborați și cât să cereți, să vă fie plătită munca. Vă socotiți banii ca să ieșiți un pic și pe afară și să aveți și pentru cheltuielile uzuale, să vă descurcați cu toate și să vă mai și rămână.


VIDEO PROTVPLUS.RO