Horoscop 21 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor avea venituri în plus

21-10-2019 08:19

Horoscop 21 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să facem tot ce ne stă în putinţă să le aducem zâmbetul pe buze alor noştri, să le asigurăm tot ce le trebuie ca să reglăm relaţia cu celălalt.

Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea e la loc de cinste.


HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2019 BALANȚĂ

 

Vă pregătiţi de o relansare şi o să căutaţi sponsori şi alte resurse care v-ar putea fi de ajutor. Aveţi energie, scopuri înalte, vă bucuraţi şi de susţinere din partea unor oameni care cred în voi şi o să înregistraţi un succes, pot fi şi mai multe în lanţ.


HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2019 SCORPION


Şi voi vă puteţi asocia cu nişte oameni care să vă acompanieze la ce lucraţi, c-aveţi nevoie de profesionişti ca voi. Sunt câteva lucruri care vă pot stârni curiozitatea şi să-ncepeti proiecte noi care să vă propulseze în carieră şi să câştigaţi mai mulţi bani, să aveţi altă cotă valorică.


HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Se poate să primiţi o invitaţie să plecaţi pe undeva într-o minivacanţă, dar n-ar fi exclus să fie şi ceva treabă de serviciu. Voi sunteţi puşi pe fapte mari, că e anul vostru de excepţie şi chiar e momentul să fructificaţi tot ce aţi acumulat c-aveţi un tezaur interior.


HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2019 CAPRICORN


E cineva care vă dă de-nţeles că între voi mai poate fi ceva pentru că vă iubeşte şi aşteaptă răspuns, restul depinde de voi. Se poate să luaţi în discuţie un proiect care are potenţial şi să ajungeţi la o înţelegere zilele astea, ideal ar fi până pe 31 octombrie să bateţi palma.


HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Vi se propune un post care v-ar da ocazia să vă puneţi în valoare toate valentele de lideri şi să onoraţi cu cinste funcţia respectivă. O să daţi curs unei invitaţii într-o excursie de o zi două, la sfârşit de săptămână, probabil, să luaţi pulsul unei relaţii care se afla la-nceput de drum, şi contează cum debutaţi.


HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2019 PEȘTI

 

Se întrevede succes la şcoală, la teste, la examene, la probe practice şi la un eventual transfer. E bine să vă interesaţi de traseul unor bani, poate fi şi un credit bancar despre care ar trebui să aflaţi mai multe detalii ca să vedeţi dacă va-ncadrati, ca să-l primiţi.


HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2019 BERBEC


O să treceţi peste o supărare, o neînţelegere cu partenerul de cuplu şi vă puteţi reface frumos relaţia pentru că se vrea de ambele părţi. V-au rămas nişte aspecte de rezolvat, în sfera afacerilor, poate aveţi şi vreun dosar, vreo plângere pe la tribunal de soluţionat şi o să scăpaţi şi de stresul ăsta.

 

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2019 TAUR

 

Vă aflaţi în vizorul unor persoane care şi-ar dori o relaţie de cuplu şi dacă rezonaţi cumva, o să va-ncumetati, dacă nu, pas. Aveţi nişte preocupări legate de casă, şi o să faceţi, probabil, unele achiziţii ca să reamenajaţi interiorul, să mai şi reparaţi câte ceva să fie totul funcţional.

 

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2019 GEMENI

 

Cu partenerul de cuplu v-aţi putea înţelege infinit mai bine şi să vă şi căsătoriţi dacă sunteţi la unison. O să vă puneţi în valoare creativitatea, poate-aveti nişte planuri de sertar şi, cu ajutorul cuiva o să le puteţi etala, să obţineţi şi un profit de pe urma lor.


HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2019 RAC

 

Poate ieşiţi la o cafea cu un pretendent care insista cu argumente să vă vedeţi mai ales că aveţi multe în comun. Se poate să luaţi bani, or fi poate şi din urmă, nişte restanțe care-or să vă prindă bine mai ales dacă aveti de luat un cadou şi aveaţi o listă cu lucruri obligatorii de achitat.


HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2019 LEU


Se poate să-ntâlniţi pe cineva şi să fiţi în al nouălea cer de fericire şi să păstraţi la fel relaţia, la cald. V-aţi propus mai multe lucruri pe ziua de azi şi aveţi energia necesară ca să duceţi la bun sfârşit orice obiectiv, iar faptul că sunteţi foarte ambiţioşi e un motiv suplimentar.

 

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2019 FECIOARĂ


Poate revizuiţi un contract şi mai cereţi nişte bani, înlesniri şi o să vă rămână timp şi pentru familie. O să aveţi rezultate favorabile la tot ce înseamnă preocupări intelectuale, copiii au şi ei susţinerea voastră, îi îndrumaţi spre o şcoală, un club unde să le fie cultivat talentul.


VIDEO PROTVPLUS.RO