Horoscop 14 mai 2018. Gemenii încep o perioadă excelentă din punct de vedere financiar

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 14 mai 2018, prezentat de Neti Sandu. Avem energie, speranţa nu ne-am pierdut-o şi o să ne bucurăm de şansele care ies în cale şi o să luptăm pentru fiecare lucru pe care ni-l dorim.

Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să facem faţă provocărilor.

TAUR
Poate vă asociaţi cu nişte oameni ca să desfăşuraţi o activitate extraprofesională, să câştigaţi nu numai bani, ci şi recunoaştere din partea unor oameni valoroşi. O apariţie surprinzătoare, poate fi cineva de care să vă îndrăgostiți la prima vedere şi o să fie şi de bun augur relaţia.

GEMENI
O s-aveţi succes la intervenţiile care ţin de bani, să vi-i recuperaţi pe cei întârziaţi, să-i cereţi unei instanțe judecătoreşti sau celor care vă datorează bani să vi-i dea. Se va găsi cineva care să vă întindă o mână de ajutor, să vă susţină moralul, sau să vă sprijine din punct de vedere financiar. Se pare că vin bani dintr-o muncă particulară şi o să aveţi.

RAC
Se pare că vin bani dintr-o muncă particulară şi o să aveţi de rate şi facturi, ba chiar şi să puneţi ceva deoparte pentru concediu, să nu rămâneţi acasă. O reconciliere cu cineva care e dispus să treacă peste nişte neînţelegeri şi o să puteţi colabora din nou sau să fiţi un cuplu.

Citește și
Horoscop
Horoscop 12 mai 2018. Zodiile care fac rost de bani și cele care merg la petreceri
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

LEU
Aţi putea legaliza o situaţie şi să avansaţi pe linie profesională, să căpătaţi o funcţie , o titularizare, dar o să fie de luptat, e nevoie de perseverenţă. O să ieşiţi cu prietenii, poate şi cu colegii pe-afară să luaţi parte la diverse activităţi care să vă re-aduca în centrul atenţiei.

FECIOARĂ
Poate lărgiţi cercul de prieteni cu care să vă vedeţi la activităţile preferate, poate practicaţi un sport, vă îndeletniciţi cu câte ceva care face parte din pasiunile voastre. O să primiţi o aprobare şi-o să vă puteţi continua demersurile ca să vă luaţi locuinţă, mai ales dacă vreţi să vă căsătoriţi.

BALANŢA
O să puteţi face rost de nişte bani în plus, faţă de cei din salariu şi o să vă mai gândiţi şi la voi, la sănătate şi la un mic depozit bancar la care să apelaţi când v-o fi mai greu. Şanse mari să vă facă vreo declaraţie de dragoste cineva de la care chiar aşteptaţi un semn de viaţă şi relaţia primeşte o reconfirmare.

SCORPION
Un program încărcat la job, poate-aveti de făcut un bilanţ, şi probabil de luat o deciziedupa ce veţi cântări bine de tot nişte situaţii. Poate-o s-aveţi şi mai multă răbdare cu partenerul de cuplu care se afla într-o perioadă mai agitată, o fi mult mai solicitat la serviciu.

SĂGETĂTOR
Apare un câştig, vi se dau nişte bani, sau primiţi un accept pentru un proiect care v-ar aduce un loc mai sus în clasament, la slujbă, pe scenă socială poate. Aţi putea face o rezervare într-o staţiune turistică pentru week-end, sau să acceptaţi invitaţia unor prieteni care vă cheamă pe la ei.

CAPRICORN
Se vine cu o propunere de colaborare, dar lucrurile merg mai lent şi o să vă cam pierdeţi răbdarea - ceea ce n-ar fi în avantajul vostru pentru că până la urmă vă iese pasienţa. Se poate să vă caute cineva cu care aţi avut o poveste sentimentală şi să vedeţi ce-a mai rămas din ea, mai merge, nu mai merge.

VĂRSĂTOR
O să vă ocupaţi de casă, de grădină, de ce-ar mai fi de făcut în jurul casei şi o să cheltuiţi acei bani pe care-i alocaserăţi acestui segment - să faceţi aşa cum v-aţi rodit. E posibil să vă primiţi o ofertă de lucru din străinătate sau cu sponsorizare din afara ţării şi să iasă ceva avantajos.

PEŞTI
Voi daţi dovadă de spirit creativ , poate-ati atins şi un prag de maturitate profesională şi o să primiţi şi o recompensă, cât de curând. Se poate să aibă loc un declic sufletesc şi să trăiţi o dragoste adevărată care să vă reconstruiască pe dinăuntru.

BERBEC
Sunteţi în formă, aveţi o stare de spirit deosebită, poate v-aţi îndrăgostit, sau aţi fost apreciaţi pentru munca din ultima vreme, un motiv suplimentar trebuie să existe. E posibil să încasaţi nişte bani şi să achitaţi toate dările, să vă permiteţi să vă şi mişcaţi, să mai călătoriţi în ţară, în afară.
 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 13 mai 2018. Zodia care va fi luată prin surprindere de cei din jur
Horoscop 13 mai 2018. Zodia care va fi luată prin surprindere de cei din jur

Horoscop 13 mai 2018. O să aflăm lucruri la care nu ne-am fi aşteptat şi probabil şi noi o să luăm prin surprindere pe cei din jur cu ce-o să le spunem şi o să plătească în aer factorul - surpriză

Horoscop 12 mai 2018. Zodiile care fac rost de bani și cele care merg la petreceri
Horoscop 12 mai 2018. Zodiile care fac rost de bani și cele care merg la petreceri

Horoscop 12 mai 2018, prezentat de Neti Sandu. O să putem începe lucruri noi şi să ne ocupăm şi de cele lansate, deja, la apă şi ne asigurăm un trai mai liniştit, fără bătăi de cap.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.