VIDEO. Cea mai spectaculoasa cerere in casatorie. I-a luat 5 luni sa organizeze momentul perfect

Ultima actualizare: 12-08-2012 21:52
cerere in casatorie

Orice femeie viseaza ca va avea parte de o cerere in casatorie cat mai inedita, insa Jennifer Buck nu s-ar fi asteptat niciodata ca viitorul ei sot sa fie atat de original.

Will Guffey din Pittsburgh a vrut ca momentul in care isi va cere iubita in casatorie sa fie cu adevarat memorabil. Nu a ezitat sa eleboreze un intreg scenariu si o regie spectaculoasa, ca sa-si impresioneze viitoarea sotie.

Fara sa-i spune nimic, a dus-o la un teatru, unde a lasat-o cateva clipe singura, ca “sa mearga la toaleta”.

Atunci a inceput reprezentatia: pe un ecran amplasat in holul teatrului au fost proiectate scene romantice din mai multe filme, apoi toti oamenii care se aflau acolo au inceput un dans elaborat, asa cum fusese stabilit dinainte, fara stirea lui Jennifer.

In final a aparut si Will, care i-a cantat iubitei o serenada, acompaniat de pian si a ingenuncheat in fata ei, oferindu-i inelul de logodna. Emotionata, tanara a acceptat imediat cererea lui.

Will recunoaste ca a avut nevoie de 5 luni de zile pentru a pregati reprezentatia, fiind ajutat de rude si prieteni, cu care a conceput si repetat coregrafia si a pus la cale toate detaliile.

Genericul de final al colajului de filme preciza: “produs si regizat de cel mai norocos barbat de pe planeta”.

Will si Jennifer Buck sunt impreuna din septembrie 2010. El spune ca s-a indragostit la prima vedere si de atunci si-a dat seama ca si-a gasit sufletul pereche.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO