Toti o intrebau de ce nu isi cumpara o verigheta mai mare. Raspunsul dat de aceasta tanara a cucerit internetul

Dată publicare: 12-04-2016 12:01
Dată actualizare: 15-04-2016 07:29


verigheta

Satula sa fie intrebata de ce nu isi cumpara o verigheta mai mare, pentru a arata ca are bani si succes, o tanara a dat o replica de milioane de pagina sa de Facebook.

 

Rachel Pedersen are o slujba banoasa, un sot minunat si o casnicie de vis, insa o intrebare auzita des din partea apropiatilor a facut-o sa posteze un mesaj prin care sa explice de ce nu vrea sa-si schimbe verigheta micuta.

"Da, stiu ca verigheta mea este micuta. Familia si prietenii ma intreaba adeseori cand o sa o inlocuiesc cu una mai mare. Mi s-a sugerat chiar ca as putea sa port una mai opulenta la evenimente importante, pentru ca oamenii sa nu creada ca nu am succes.

Si ma intreb: de cand a devenit marimea unui inel un indicator al succesului? Pentru mine, aceasta verigheta reprezinta mult mai mult. Simbolizeaza o poveste de drgoste ca-n filme si imi aminteste de cum mi-am cunoscut sotul si cum ne-am indragostit si cum ne iubim la fel de mult chiar si dupa ani buni de casnicie. Asta inseamna succesul pentru mine", a scris tanara pe Facebook.

Sursa: Sunny Skyz


VIDEO PROTVPLUS.RO