O fetita a sunat la politie, trista ca nu va avea brad de Craciun. Cu ce gest emotionant au surprins-o ofiterii politiei

Ultima actualizare: 08-12-2014 07:08
apel craciun

Apelurile false la politie sunt de obicei pedepsite dur, insa doi ofiteri din Florida, SUA, au avut o reactie complet diferita atunci cand au fost sunati de o fetita.

Barry Ward si Terrence Paramore au raspuns unul apel 911 insa cand au ajuns la adresa, au avut parte de o surpriza. O fetita le-a explicat ca i-a sunat pentru ca e trista deoarece parintii ei nu au bani sa cumpere brad de Craciun anul acesta.

Impresionati de povestea micutei, cei doi politisti au plecat la cumparaturi si s-au intors cu un brad, globulete si alte ornamente, iar reactia fetitei spune totul.

Gestul celor doi a ridicat o noua dezbatere in SUA, unde protestele impotriva autoritatilor dupa moartea lui Michael Brown, Tamir Rice si Eric Garner, toti trei ucisi de politisti, au luat amploare in ultimele luni.

"Nu toti politistii sunt oameni rai", "E dragut sa vezi cum unele departamente ale politiei nu au o mentalitate de tipul noi versus ei, ci mai degraba noi ajutandu-i pe ei", "Poate pana la urma exista un viitor mai bun pentru relatiile cu autoritatile", au scris cativa internauti pe YouTube, unde a fost publicat clipul de mai jos.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO