"Le-am tinut secrete un an, dar acum vrem sa le aratatam tuturor". Explicatia pentru pozele de nunta

Dată publicare: 09-08-2012 12:47
Dată actualizare: 03-10-2012 19:29


nunta China

La prima vedere, spui ca este ceva in neregula cu aceste fotografii care au fost incluse intr-un album de nunta. Insa la mijloc nu este vorba de nimic bizar, ci doar de o gluma.

You Yao si sotul ei, Sun Bin, din China, au facut schimb de haine pentru sedinta foto de nunta inedita. Astfel, mirele este imbracat intr-o rochie alba, diafana, in timp ce mireasa poarta frac. You a incaltat, totusi, pantofi cu tocuri, ca sa mai reduca din diferenta de inaltime.

Mireasa arata extrem de sexy in tinuta masculina, dar sotul ei a eclipsat-o, asa cum se intampla de obicei cu orice mireasa. Cu un machiaj discret, accesorizat corespunzator, Sun arata foarte feminin si e greu pentru cineva care nu-i cunoaste sa-si dea seama ca in fotografii este si un barbat.

PRO sau CONTRA: Ne casatorim de dragul copiilor?

Cuplul a facut aceasta sedinta foto anul trecut, in luna aprilie, atunci cand cei doi s-au si casatorit. “Am tinut in secret aceste fotografii timp de un an, dar acum am decis sa le aratam tutoror, pentru ca noua ne-au placut si ne-au distrat”, a spus You Yao.

Femeia a adaugat ca ideea i-a apartinut, pentru ca e mereu pusa pe glume si farse, iar sotul ei, pentru ca o iubeste foarte mult, a fost de acord.

VEZI mai multe fotografii cu cei doi soti in GALERIE.


 

Sursa: Pro TV

Tags: nunta, mire, mireasa, china,


VIDEO PROTVPLUS.RO