Reactia acestui reporter BBC cand afla ca trebuia sa fie in doua locuri in acelasi timp. A rupt-o la fuga in direct

Dată publicare: 10-04-2016 18:06
Dată actualizare: 13-04-2016 06:57


Ce faci atunci cand esti jurnalist de teren si te pomenesti ca ar trebui sa fii in doua locuri cam in acelasi timp? Aflat in aceasta situatie ingrata, un reporter al postului BBC a facut tot ce i-a stat in puteri sa onoreze ambele roluri.

In toiul primei transmisiuni in direct a rupt-o la fuga ca sa ajunga la locul celeilalte.

In calendarul pasionatilor de curse de cai, saptamana aceasta a inclus o sumedenie de intreceri. In consecinta, specialistul BBC pentru acest sport a fost suprasolicitat. Iata-l in mijlocul unei relatari pentru o emisiune matinala:

Luke Harvey, speciaist in curse al BBC: "Sunt cai grozavi, dar e o cursa mai relaxanta, mai distractive. Va marturisesc ca e cursa mea favorita."
Reporter: "Fantastic! Laura, care e pontul tau in privinta tinutelor afisate anul asta?"
Laura: "Daca esti imbracata impecabil, atunci nu vei trece neobservata."

Luke inca mai e in cadru cand producatorul ii sopteste ca trebuie sa intre in direct pe alt canal al trustului.

Jurnalistul ia nota de urgenta cu o expresie graitoare. Rumega rapid informatia si ia pe loc decizia care se impune, din moment ce colega nu dadea semne ca si-ar incheia prea curand consideratiunile despre moda. Asa ca Luke o sterge… englezeste din cadru, dupa care incepe sa fuga de parca viata lui ar depinde de asta.

Colegul ramas cu microfonul face cateva ajustari necesare. Si putem sa presupunem ca Luke a ajuns fara suflu, dar punctual la cadru pentru urmatoarea transmisiune.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO