Ce pateste un premier cand se ia prea tare in serios. David Cameron a ajuns bataia de joc a vedetelor pe Twitter

Ultima actualizare: 09-03-2014 07:03
David Cameron si Patrick Stewart

 Un tweet al prim-ministrului britanic legat de situatia din Ucraina a devenit viral pe Internet.

In seara de 5 martie, in plina criza ucraineana, premierul britanic David Cameron a pus pe Twitter o poza in care vorbeste la telefon cu o mina extrem de preocupata. Textul: “Am discutat cu Barack Obama despre situatia din Ucraina. Suntem uniti in condamarea actiunilor Rusiei”.

 

 

O poza extrem de artistica si de studiata, pe care Internetul a interpretat-o simplu: David Cameron e mai preocupat de imaginea sa decat de criza din Ucraina. Imediat au aparut primele parodii, toate in jurul ideii de convorbire telefonica cu presedintele Obama.

La originea viralulului se pare ca a fost comicul american Rob Delaney, declarat in 2012 unul dintre cei mai amuzanti oameni de pe Twitter. Delaney s-a pozat prefacandu-se ca vorbeste cu Barack Obama la un tub de pasta de dinti, cu o expresie la fel de serioasa precum cea a lui David Cameron. Postarea sa are deja mai multe retweet-uri decat cea a premierului Marii Britanii.

 

 

S-a alaturat apoi Sir Patrick Stewart, faimosul capitan Picard din serialul “Star Trek: The Next Generation”. Actorul britanic s-a pozat vorbind la o cutie cu servetele umede si si-a cerut scuze pentru intarzierea cu care s-a alaturat conversatiei cu Obama, Cameron si Delaney.

 

 

Dupa care Tweeter s-a umplut de parodii: poze in care oameni obisnuiti se prefac ca vorbesc la diverse obiecte sau chiar la animale cu o expresie extrem de preocupata. Dar si poze despre ce ar raspunde Obama sau ce spune de fapt David Cameron (de pilda “am receptorul lipit de ureche cu superglue”). Iata cateva dintre ele:

 

 

 

 

 

 

Pana si "The Daily Telegraph", un cotidian care sustine Partidul Conservator al lui Cameron, nu s-a putut abtine sa nu faca o parodie cu prim-ministrul britanic: 

 

 

 

Unii si-au imaginat chiar ca David Cameron a sunat la o linie erotica:

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO