A fost oprita de politie in trafic, dar ce a urmat a facut-o sa planga de bucurie. Surpriza emotionanta pregatita de ofiteri

Ultima actualizare: 13-06-2016 01:07

Un soldat american intors acasa de pe campul de lupta si-a suprins mama intr-un mod inedit. Barbatul a aranjat cu politia din orasul natal sa o opreasca in trafic, iar el sa isi faca aparitia.

Scena s-a derulat exact cum a planuit, insa reactia mamei sale i-a facut pe politisti sa le tresara inima.

A fost reactia care i-a facut sa tresara pe cei din jurul lor. Soldatul american, ce tocmai a venit din Irak ar trebui sa plece in urmatoarele zile, inapoi pe campul de lupta pentru inca un an. Mama sa are alt plan.

Mama soldatului: "O sa-l omor! Sunt fericita, insa, ca este acasa."

Planul a fost foarte bine gandit inainte. O patrula a politiei din statul Georgia a stat in fata casei soldatului zeci de minute, pana a observat ca mama acestuia se pregateste sa plece cu masina. In acel moment, si-au anuntat colegii din trafic, iar soferita a fost oprita.

Politist: "Buna dimineata, doamna! Ati facut vreun accident si apoi ati fugit de la fata locului?"

Acestea au fost cuvintele care i-au dat fiori femeii. Agentul i-a oferit actul de identitate al femeii fiului sau, care se afla in masina politiei, iar apoi i-a aratat soferitei o zgarietura din presupul accident.

Cameron Mitchell, politist: "Am gasit o zgarietura pe masina ei si i-am spus: vedeti acest lucru? Mi s-a spus ca ar trebui sa fie un lucru minor. Atunci, ea mi-a spus ca acea zgarietura este acolo de mult timp. "

Intr-un final, sceneta a fost apreciata de mama soldatului.

Robinson, soldatul american: "A fost un experiment nemaipomenit sa ii vad reactia, fericirea, bucuria si lacrimile."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO