A muncit toata viata ca postas, pana cand a castigat 2.600.000 de lire sterline la LOTO. Ce a decis sa faca cu banii

Ultima actualizare: 12-06-2016 00:28
suporteri pe un stadion de fotbal

Matt Evans, un fost postas in varsta de 35 de ani, care castiga 1.200 de lire pe luna, traieste acum visul oricarui barbat dupa ce si-a rotunjit veniturile cu premiul castigat in urma cu un an la loto, in valoare de 2.604.015 de lire.

Barbatul, originar dintr-un orasel din Tara Galilor, a cheltuit mai bine de jumatate din suma pe case, masini si, cel mai important, cele mai bune bilete la competitii sportive de tot felul, de la fotbal, pana la baseball, raliuri si tenis, potrivit The Sun.

Deja si-a cumparata bilete la Olimpiada de la Rio, Grand Prix-ul de la Monte Carlo si Wimbledon. Barbatul merge cu regularitate in America pentru a urmari live, pe teren, meciurile echipei sale preferate de baseball si isi ia si gasca cu el.

"Stiu ca sunt foarte norocos, traiesc visul de-o viata al multor tipi. Intotdeauna am zis ca daca voi castiga la loto, voi cheltui banii ca sa merg sa vad echipele mele favorite." a declarat barbatul.

Mai nou, sta intr-un apartament de 600.000 de lire, numai bun pentru un burlac. Are propriul lui teren de fotbal in spatele casei si atunci cand nu are chef sa se deplaseze pentru meciurile echipelor sale favorite, le poate vedea pe televizorul cu diagonala de 2,2 metri din camera de jocuri. Tot acolo are si o masa de biliard si o tinta de dart.

"Toata viata mea am fost postas. Ma trezeam la 5 dimineata si mergeam 13 kilometri pe jos in fiecare zi, pe orice tip de vreme. Am fost muscat de caini si am si cicatricile ca sa dovedesc asta." isi aminteste Matt despre vechiul sau stil de viata.

A renuntat la Lexus-ul vechi de 16 ani si conduce un automobil marca BMW M6, iar tatalui sau i-a cumparat un Range Rover. Cei doi au mers impreuna la meciul de calificare al echipei nationale, in Cipru. Pe mama sa o va rasfata cu o vizita la Wimbledon.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO