Comic Con 2017: 40.000 de fani s-au intalnit cu actorii din Game of Thrones sau Lord of the Rings

Ultima actualizare: 10-05-2017 07:22

Peste 40 de mii de fani au trecut in aceste zile pe la Comic Con, festivalul iubitorilor de jocuri pe calculator, desene animate, filme sau seriale.

Adolescentii care au ajuns la Romexpo in Capitala si-au vazut visul implinit cand s-au intalnit cu actorii lor preferati din ''Game of Thrones'', ''Lord of the Rings'' sau ''The Vampire Diaries''. Cei mai norocosi au putut sa se fotografieze cu ei si sa obtina autografe.

Actorii Tom Wlashiha din serialul ''Urzeala Tronurilor'' si Nathaniel Buzolic din ''Jurnalele unui Vampir'' au fost cei care au atras cele mai multe priviri. Domisoarele s-au inghesuit sa obtina o amintire de la fiecare dintre ei.

Romanii s-au putut poza din nou pe tronul pentru care se da batalia in celebrul serial Game of Thrones. Cantareste aproximativ o tona si a fost adus pentru a 4 a oara la Comic-Con.

La eveniment au fost prezenti si Craig Parker, cunoscut pentru rolul lui Haldir din ''Lord of the Rings'', dar si Jefferson Hall care a jucat in Vikings.

In paralel, pustii s-au bucurat si de campionate de gaming. Comic-con este un univers al adolescentilor nascuti direct in era internetului, pasionati de seriale si jocuri pe calculator.

Baiat: ''Ma joc cam 3 ore pe zi.''

Dezvoltator jocuri: "Sunt tot mai multi pasionati'

La cea de-a 5 editie Comic Con, au fost si demonstratii de YoYo si Kendama, "jocuri reale", tot mai populare in randul copiilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO